Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, și-au ales nașii pentru nuntă. Unde va avea loc evenimentul

.

Răzvan Simion își pregătește la detaliu nunta de anul viitor cu Daliana Răducan, iubita lui. Matinalul de la Antena 1 recunoaște că și-a dorit la început ca evenimentul să fie unul restrâns, apoi prietenii și-au exprimat dorința de a le fi alături și lista s-a mărit.

Prezentatorul de la Antena 1 și-a ales și nașii, dar recunoaște că nu sunt persoane publice, iar în privința cavalerului de onoare oscilează. Nunta cu Daliana Răducan ar putea avea loc în țară sau peste graniță, decizia finală nu s-a luat încă.

Răzvan Simion, detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Cei doi au ales nașii

 „Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare, ca la domnul Dan, ați văzut că el a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară.

Dacă suntem mai mulți, avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primeai o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale, e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Răzvan Simion îl vrea cavaler de onoare pe fiul lui Dani Oțil, Tiago

Matinalul știe care sunt nașii care îi vor conduce la altar, dar în privința cavalerului de onoare stă pe gânduri, pentru că i se pare mai potrivit fiul lui Dani Oțil, decât el.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe , Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV.

Citeşte și: Diana Simion-Biță și-a împlinit visul. Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a deschis cabinet de psihologie

Citeşte și: Dani Oțil, luat peste picior la întâlnirile de business: „Sincer, chiar mă deranjează”. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV / Video

Citeşte și: Fiica lui Răzvan Simion, sărut pătimaș cu iubitul la terminarea liceului. Ianca va studia în străinătate

Citeşte și: Silvia Lăuneanu, detalii neștiute din mariajul cu Sorin Botezatu: „Este un soț atent la nevoile mele”/ Exclusiv

Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion a cerut-o pe Daliana în căsătorie chiar la începutul acestui an. Pe data de 1 ianuarie, frumoasa brunetă a primit un inel superb cu diamant de la Răzvan, care a vrut să își surprindă iubita cu o cerere în căsătorie chiar în prima zi a anului.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, dar au demonstrat tuturor că se potrivesc de minune și nu pun preț pe asta. Relația lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a început în vara anului 2020, aceștia fiind surprinși împreună la scurt timp de la despărțirea prezentatorului TV de Lidia Buble.

Prezentatorul și Daliana și-au asumat relația în mod oficial în vara anului 2021.

„E cea mai bună prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e incântarea mea, e criticul meu”

Deși nu obișnuiește să își expună prea mult povestea de iubire pe rețelele de socializare, Răzvan Simion a ținut să îi transmită un mesaj special logodnicei lui, în august, de ziua ei de naștere. „E cea mai bună prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e incântarea mea, e criticul meu, e linia mea de plutire, e orizontul meu, e primul meu gând al dimineții. La mulți ani, iubita mea!”, a scris prezentatorului de la Antena 1 pe o rețea de socializare.

Răzvan Simion a mai fost căsătorit în trecut și are și doi copii. După divorț, acesta a avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton