Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini spectaculoase din luna de miere. Cum s-au filmat cei doi. „Am ajuns în paradis!”

.

Răzvan Simion și Daliana Răducan se află în luna de miere și se bucură din plin de acestă frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au ales o destinație exotică, de poveste pentru a-și celebra iubirea și au postat în mediul online imagini fabuloase de acolo.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini spectaculoase din luna de miere

Răzvan Simion (43 de ani) și Daliana Răducan (33 de ani) s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, după aproximativ trei ani de relație. Și acum își petrec luna de miere în Bali, Indonezia, una dintre destinațiile preferate ale vedetelor pentru luna de miere, dar nu numai. Pentru că amândoi sunt foarte activi în mediul online, au postat recent în secțiunea de InstaStories mai multe imagini cu resortul de lux în care s-au cazat și cu frumusețile locale.

„Am ajuns în paradis! Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă” – a scris Daliana în descrierea unui clip în care arată câteva imagini din camera în care stau în perioada aceasta.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Răzvan Simion și Daliana în luna de miere.

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu au anunțat oficial data nunții

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ținut secretă data nunții pentru că nu și-au dorit să atragă atenția publicului asupra unui moment atât de personal. Nunta lor a fost un eveniment restrâns la care au participat cei mai importanți oameni din viețile lor. De la petrecere nu au lipsit copiii prezentatorului de televiziune, Tudor și Ianca, pe care îi are din fosta căsnicie. Iar lui Simion i-a fost acestuia cavaler de oanoare. Mireasa a avut o singură rochie din dantelă Chantilly, „lucrată manual cu migală și pasiune timp de 200 de ore”.

Citeşte şi: Miresele verii 2024 în showbiz! Ce rochii au ales vedetele din România pentru ziua nunții / Galerie foto

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Daliana Răducan, fotografie rară alături de fratele ei: „Cel mai șarmant”. Cum arată cumnatul lui Răzvan Simion

Citeşte şi: Cum arată părinții lui Răzvan Simion. Imagine rară cu mama și tatăl prezentatorului, la nunta cu Daliana Răducan

Citeşte şi: Răzvan Simion nu a invitat-o pe Teo Trandafir la nuntă. Cum a reacționat prezentatoarea de la Kanal D2

„Să organizezi o nuntă, chiar și restrânsă, nu e lucru ușor. Am depus mult efort, amândoi, pentru a face cele mai bune alegeri, fiind în fiecare clipă cu gândul la invitații noștri, pentru care ne-am dorit ca acest eveniment să fie o experiență de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare momentul nostru de răsfăț în care să se gândească altcineva la noi. Ne dorim o lună de miere dulce ca mierea”, a scris cuplul pe Instagram îanintea marelui eveniment.

Daliana a postat pa pagina sa de Instagram un mesaj emoționant referitor la frumosul moment.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana Răducan pe pagina personală de Instagram, după ce s-a căsătorit cu Răzvan Simion.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton