„Războinicul” Relu Pănescu a spus pe cine vede câștigător Survivor All Stars: „Dacă vii acasă fără trofeu, te bat de nu te vezi” / Exclusiv

.

Relu Pănescu, al treilea concurent eliminat de la Survivor All Stars România, show-ul ce se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO, a revenit acasă și ne-a oferit primul interviu la întoarcerea în țară.

„Războinicul”, în vârstă de 52 de ani, a rezistat doar trei săptămâni în jungla dominicană și spune că vârsta nu a fost un impediment pentru el și faptul că a părăsit competiția este responsabilitatea lui. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Relu Pănescu a vorbit despre experiența Survivor All Stars România, despre Sorin Pușcașu, dar și despre concurentul pe care îl vede marele câștigător.

Relu Pănescu, concurentul Survivor în vârstă de 52 de ani: „Am o pregătire și o experiență covârșitoare în mai multe domenii”

Ai simțit vreun moment că erai veteranul de vârstă? Ți-a fost mai greu să te integrezi?

Nici măcar o clipă, nu am simțit că sunt veteranul de vârstă, sau decanul de vârstă. Deoarece colegii au avut un comportament adecvat de bun simț. Fără aluzii sau remarci nepotrivite, fapt pentru care sunt recunoscător. Nu mi-a fost deloc greu sa mă integrez în cadrul echipei. Datorită experienței vaste pe care o am, reușesc întotdeauna să găsesc cele mai bune soluții de a mă adapta oricăror situații imprevizibile. Oricât de dificile ar părea la prima impresie.

Pentru mine nu există nimic, ce să mă sperie, să-mi fie teamă de ceva anume. Sunt o persoană foarte sigură pe capacitățile, aptitudinile și abilitățile mele. Am o pregătire și o experiență covârșitoare în mai multe domenii de activitate. Drept pentru care sunt foarte abil, vigilent, descurcăreț, dibace, perseverent. De o ambiție feroce. Iar în momentul în care, îmi stabilesc un obiectiv, nimic nu-mi stă în cale, până nu-l duc la bun sfârșit.

Care a fost cel mai greu lucru din această experiență?

De această dată, pot spune că deși situația a fost mult mai delicată, față de sezonul precedent, am perceput-o altfel. Am avut impresia că au trecut foarte repede cele trei săptămâni cât am fost acolo, în competiție, nu prea sunt timpi neproductivi fără activitate zilnică.

Relu Pănescu: „Jungla nu te iartă. Te taxează pentru absolut orice moment de slăbiciune”

Nici acum, nici data trecută nu am simțit ca ceva anume să mi se pare greu, deoarece eram conștient unde am venit. Stiam că trebuie să mă adaptez și să mă acomodez cât mai repede cu putință, să fac față tuturor situațiilor neprevăzute. Să gestionez cu calm momentele tensionate, chiar și cele de conflict. Să trec cu zâmbetul pe buze peste orice nemulțumire, neîmplinire, că doar sunt în junglă, iar jungla nu te iartă. Te taxează pentru absolut orice moment de slăbiciune și neatenție.

Consideri că Sorin Pușcașu este vinovat de eliminarea ta? Ce părere ai acum despre el?

Principalul vinovat, de fapt, că am părăsit competiția sunt doar eu, nimeni altcineva. Pentru că am pierdut jocul de eliminare pe neatenția mea, pe lipsa mea de concentrare. Pe faptul că nu am reușit să rezolv acel puzzle. Pe faptul că în momentele respective, văzând că am un avans considerabil față de colega mea, Maria, după prima parte a traseului, am ridicat piciorul de pe accelerație, chiar am frânat, eram deja ferm convins de fapt că voi câștiga. Aspect care mi-a demonstrat că niciodată nu trebuie să fii sigur pe nimic. De altfel și vorba din popor care spune ,,nu zi hop, până nu ai sărit”.

„Referitor la Sorin Pușcașu, aș fi apreciat dacă era asumat, având bărbăția necesară să-mi spună că nominalizarea lui voi fi eu”

În acele clipe, viața mi-a dat o palmă să mă trezesc la realitate, iar în prezent eu sunt în afara competiției. Iar alții își continuă drumul mai departe.

Referitor la Sorin Pușcașu, pot spune că aș fi apreciat dacă era asumat, având bărbăția necesară să-mi spună măcar în dimineața zilei de consiliu că nominalizarea lui voi fi eu. Nu m-am așteptat nici măcar o secundă să fiu nominalizat, nici de grup, prin votul colectiv, dar nici prin nominalizarea individuală, din partea lui Sorin.

Într-o discuție purtată direct cu Sorin cu doar câteva minute înainte de intrarea în Consiliu, bineînțeles la abordarea mea, fiind informat în ultimul moment de către colega mea, Maria Lungu, că de fapt noi vom fi cei care vom merge la duelul de eliminare, a încercat să motiveze oarecum decizia pe care o va lua de nominalizare. Dar în prezent este consumat, nu-și mai are rostul să dezbat.

Citește și: Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Își ține iubitul ascuns, după ce s-a zvonit că a format un cuplu cu Zanni

Citește și: Alina Radi, operată de urgență. Descoperirea medicilor a uimit-o și pe artistă: „A fost complicat”

Citește și:  Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars. Cum arată iubitul ei și drama care i-a marcat copilăria: „Nu aveam nici 9 ani împliniți”

Relu Pănescu: „Iancule, dacă vii cumva acasă fără trofeu, te bat de nu te vezi”

Cine ți-ar plăcea să câștige sezonul suprem? De ce?

Oare cine ar putea câștiga sezonul suprem, Survivor România All Stars 2024, decât un războinic. Mi-aș dori, totodată, să merg pe mâna lui Iancu Sterp, dar țin neapărat să argumentez cu detalii plauzibile, palpabile și obiective. Iancu este un războinic, în adevăratul sens al cuvântului, este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic, ceea ce-l ajută enorm pe trasee.

Este familiarizat cu toate activitățile de conviețuire și trai din camp, deoarece are acasă o gospodărie care necesită multă muncă. În echipă este o camarad de nădejde, mereu săritor și dornic să ajute, este harnic, descurcăreț, cu un comportament civilizat. A dat dovadă de fiecare dată de mult bun simț, își apreciază și-și iubește familia necondiționat. Iar dacă ar fi să o spun pe aia dreaptă, această persoană este cea cu care am avut cea mai bună chimie. Așa că, Iancule, dacă vii cumva acasă fără trofeu, te bat de nu te vezi.

Relu Pănescu, concurentul Survivor: „La vârsta de peste 52 de ani, am avut curajul și ambiția de a intra pe orice traseu”

Ce au spus membrii familiei tale după participarea la All Stars?

Absolut toți membrii familiei au avut cuvinte de apreciere la adresa mea, înainte de toate, pentru că la vârsta de peste 52 de ani, am avut curajul și ambiția de a intra pe orice traseu.

Indiferent de gradul de dificultate, de a lupta de la egal la egal, cu oricare dintre adversarii din echipa Faimoșilor. De a nu renunța niciodată până nu se auzea fluierul final, de a nu crea conflicte de orice natură față de oricare dintre ceilalți participanți.

Familia a fost mulțumită de aventura în cadrul reality show-ului Survivor România All Stars 2024, cu toate că și-ar fi dorit, la fel de mult ca și mine, să reușesc să aduc puncte pentru echipă și să merg mai departe în această aventură.

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton