Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent”, își dorește să devină actor: „Fac cursuri de actorie și jurnalism”

.

Rareș Prisăcariu (8 ani) a cucerit telespectatorii pe care a reușit să-i convingă că merită să fie câștigătorul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii Românii au talent. Într-un singur an, viața lui s-a schimbat considerabil. Copilul s-a mutat de la Botoșani la București și este implicat în mai multe proiecte.

Ce s-a întâmplat cu Rareș Prisăcariu, la un an de când a câștigat Românii au Talent

Anul trecut, Rareș Prisăcariu uimea românii cu capacitatea sa de a reține și recita poezii, proză și monologuri. Micuțul iubește lectura și spune că a citat peste 200 de cărți.

După participarea la Românii au Talent, viața lui s-a schimbat considerabil. Acesta s-a mutat la București, lăsând în urmă orașul lui natal, Botoșani. Acesta visează la o carieră srălucitoare și deja și-a împrumutat vocea pentru un audiobook.

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț”, i-a spus Rareș Prisăcariu lui Cătălin Măruță, în emisiunea „La Măruță”.

Tânărul a precizat că, pentru a-și putea îndeplini visul a fost nevoit să se mute la București.

Citește și: „Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Citește și: Cine este Violeta Botezatu, concurenta care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au talent: „Ești dincolo de artist!”

„Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate”, a povestit fostul câștigător al RAT.

Care este cel mai mare vis al câștigătorului Românii au Talent

Rareș Prisăcariu a dezvăluit că își dorește să devină actor. Și deja a început să facă pași pentru a-și putea vedea visul cu ochii. Tânărul știe că pentru a putea realiza ceea ce își dorește, trebuie să muncească din greu. Studiază la Academia de Teatru și Film, acolo unde învață lucruri importante despre domeniul actoriei.

Întrebat care dintre colegii săi, cei de la Botoșani sau cei de la București sunt mai drăguți, Rareș a spus: „La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra”.

Micuțul a dezvăluit că s-a înscris la Academia de Teatru și Film, la ale cărei cursuri participă la fiecare sfârșit de săptămână.

„Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu o să se îndeplinească”, a precizat Rareș Prisăcariu.

Mai mult, copilul a spus că face și cursuri de jurnalism și cursuri de dicție, participă la diverse evenimente, unde, ocazional, este și prezentator.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rareș Prisăcariu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton