Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Ce arată analizele făcute la INML

.

După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa (35 ani) a declarat polițiștilor că a inhalat accidental fum de canabis în timp ce se afla în club. Astfel, după ce rezultatul aparatului DrugTest a ieșit pozitiv, artistul a fost dus la INML pentru a i se recolta probe biologice.

În cursul zilei de vineri, 3 noiembrie 2023, Dorian a primit rezultatul analizelor de sânge, care au ieșit pozitiv la consumul de canabis.

Dorian Popa a primit raportul toxicologic de la IML

În urmă cu o săptămână, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere l-au oprit în trafic pe Dorian Popa, care se afla la volanul unui autovehicul de lux. Aceștia l-au testat pentru consum de substanțe interzise, iar rezultatul aparatului DrugTest a arătat că acesta ar fi consumat canabis.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul emis de Brigada Rutieră, săptămâna trecută.

Citește și: Dorian Popa, victima escrocheriilor lui Călin Donca. „Nu știu ce urmează cu investițiile!”

Citește și: Iulia Albu și Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Păcat de toată munca lui”

La momentul respectiv, Dorian Popa le spunea oamenilor legii că nu a consumat nimic, însă a fost într-un club unde a inhalat din greșeală fum de canabis.

Așadar, pentru un rezultat concret, artistul a fost dus la o clinică unde i-au fost recoltate analize de sânge.

Rezultatul analizelor INML

La o săptămână de la recoltarea probelor, rezultatele au fost eliberate de laborator și transmise lui Dorian Popa. Potrivit G4media, rezultatele au ieșit pozitive, arătând astfel că artistul se afla sub influența substanțelor psihoactive în momentul în care a urcat la volanul mașinii sale.

În urmă cu doar câteva săptămâni, vloggerul a fost invitat în podcastul „Te ascult” realizat de Ilinca Vandici, unde spunea că nu înțelege persoanele care apelează la consumul unor astfel de substanțe și că singura lui dependență este cea de sport.

Citește și: Cine este și cum arată „asistenta” lui Dorian Popa. „Muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”

Citește și: „Se blestema că e nevinovat”. Primele reacții ale vedetelor după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

„Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostul singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, apoi pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie, o suită de de jigniri”, spunea vloggerul.

„Este religia mea și mă face să fiu cu o minte curată, aerisită și întotdeauna gata de acțiune”, preciza el la momentul respectiv.

Până în prezent, Dorian Popa nu a făcut nicio declarație pe acest subiect.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton