Ramona Păun s-a măritat cu nepotul lui George Mihăiță, în Statele Unite ale Americii. Ce surpriză i-a făcut Cosmin Mihăiță

.

Ramona Păun (36 ani) s-a măritat în secret cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, în cadrul unei ceremonii discrete, organizate în Statele Unite ale Americii. După ce au spus „Da”, soțul prezentatoarei de știri sportive i-a făcut acesteia o surpriză de neuitat.

Ramona Păun s-a căsătorit cu Cosmin Mihăiță

Ramona Păun s-a măritat în acest weekend cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță. Cei doi au ales să facă pasul cel mare nu în România, ci în Statele Unite ale Americii, la New York, după mai bine de 10 ani de relație.

Vestea cea mare a fost dată chiar de prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, care a împărtășit pe rețelele de socializare câteva imagini din timpul ceremoniei.

„Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre”, a scris Ramona Păun pe paginsa sa de Instagram.

Ramona a ales să poarte la cununia civilă o rochie albă mini, cu o trenă lungă, prinsă de spatele rochiei, dar și de mâinile ei. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc argintii.

Cosmin Mihăiță, care este un influent om de PR, a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, tricou negru și sacou grena.

Citește și: Afecțiunea cu care se luptă Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV: “Momentan mi s-a spus că nu e nevoie de operație”/ Exclusiv

Citește și: EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dezvăluiri din adolescență: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios. Decor de basm, într-o locație de vis, la nunta actorilor / Galerie foto

Citește și: Ce rochii să evite miresele în 2024? Cătălin Botezatu: „Renunţaţi la turcisme!”/ Exclusiv

Nepotul lui George Mihăiță, surpriză de proporții pentru proaspăta lui soție

Cosmin Mihăiță i-a făcut o surpriză de proporții Ramonei Păun, la scurt timp după cununia civilă. Bărbatul a dus-o pe soția sa în Times Square pentru o ședință foto, iar în timp ce făceau fotografiile de nuntă, în spatele lor, pe un ecran uriaș, a apărut o poză realizată în timpul ultimei lor vacanțe la New York, alături de mesajul „Just Married” (n.r. proaspăt căsătoriți).

„Cosmin Mihăiță mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square”, a scris Ramona Păun în mediul online.

Aceasta a împărtășit cu fanii ei și un clip în care i se poate observa reacția la vederea fotografiei lor în Times Square.

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au cunoscut în redacția Pro TV, în urmă cu mai bine de 10 ani. La început, cei doi au fost colegi, iar mai apoi au început o relație.

„Ne-am cunoscut în redacție, în urmă cu mulți ani. Am fost doar colegi o perioadă, până când am simțit că între noi există o energie dincolo de profesie. Ne-am acordat timp să ne descoperim unul pe celălalt și acum suntem recunoscători că am avut șansa să ne întâlnim”, a declarat Ramona anul trecut, într-un interviu pentru Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la nunta Ramonei Părun cu Cosmin Mihăiță

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton