Ramona Gabor, vizită neașteptată în România. „Am fost în meditație timp de 10 zile. Nu am vorbit, nu am folosit telefonul”

.

A plecat să cunoască succesul peste hotare, dar nu a uitat de locurile natale și de oamenii dragi. Ramona Gabor a revenit în România pentru a petrece timp alături de familia sa din Bacău. În acest timp, vedeta a avut și o întâlnire cu Teo Trandafir, la Kanal D.

Ramona Gabor va avea o apariție surprinzătoare, sâmbătă, în platoul emisiunii, unde va împărtăși detalii impresionante despre viața sa de lux în Dubai și despre călătoria prin intermediul careia si-a dorit să se regăsească şi să-si redobândească echilibrul interior.

Ramona Gabor: „Am stat 10 zile efectiv în meditație, 12 ore pe zi”

Ramona va povesti despre experiența prin care a trecut. Vedeta a stat 10 zile în meditație totală, cunoscută sub numele de “silent meditation”.

„Am fost în  meditație timp de 10 zile.  Nu am vorbit, nu am folosit telefonul, nu am folosit laptopul, nu am avut voie să citesc, nu am avut voie să fac absolut nimic timp de 10 zile, nici măcar eye contact (n.r. contact vizual. Și am stat 10 zile efectiv în meditație, 12 ore pe zi”, povesteste Ramona Gabor.

Citeşte și: Imagini rare cu Irina Columbeanu în SUA! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, schimbată total la aproape 15 ani

Citeşte și: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

Citeşte și: Cine i-a fost alături lui Irinel Columbeanu după accidentul vascular cerebral

Ramona Gabor a vizitat-o pe Monica în America

În cadrul emisiunii, Ramona Gabor va da detalii despre relația sa cu sora sa, celebra Monica Gabor, dar și despre nepoata sa, Irina, pe care le-a vizitat în Malibu, acolo unde acestea locuiesc. Vedeta a subliniat că nu a uitat niciodată de unde a plecat și că a avut parte de provocări în România, mai ales din momentul în care a devenit o persoană publică.

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel (n.r. Columbeanu). Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile mele, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult!”, mai spune ea.

Citeşte și: Irinel Columbeanu are o iubită afaceristă. „A fost dragoste la prima vedere!” Cu cine a plecat în vacanță

Citeşte și: Irinel Columbeanu a plecat să își întâlnească fiica în America. Ce l-a anunțat Mr. Pink înainte de călătorie

Citeşte și: Irina Columbeanu, elevă model în Malibu. „O savantă care se mândrește cu excelența academică”

În timpul interviului, Ramona va vorbi și despre iubire și va dezvălui dacă mai crede sau nu în puterea ei.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton