Ramona Gabor, despre nepoata ei, Irina: „E deșteapta familiei! Le face pe toate”

.

Ramona Gabor (34 de ani) e mândră foc de nepoata ei, Irina Columbeanu, și are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Sora Monicăi Gabor a dat câteva detalii despre Irina, care este stabilită de câțiva ani în Statele Unite, unde locuiește cu mama ei, cu iubitul acesteia, Mr. Pink, dar și cu fiul lui.

„Simt că e un om mare!”

Ramona Gabor spune că nepoata ei e “deșteapta familiei”, iar rezultatele ei la învățătură sunt remarcabile.

“Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală” – a spus Ramona Gabor, la Teo Show.

„Cel mai scump tablou s-a vândut cu câteva mii de euro”

Irina Columbeanu a început deja să își câștige singură banii, prin vânzarea tablourilor pe care le face. Adolescenta este pasionată de pictură și are un talent în acest domeniu, pe care cei din jur l-au observat. Irina a vândut una dintre lucrările sale cu 3.000 de euro.

Citeşte şi: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, revedere emoționantă cu fiica lui, Irina, după aproape 5 ani

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, schimbare de look după ce s-a întors din SUA. Fostul afacerist a fost să-și viziteze fiica pe banii lui Mr. Pink

Citeşte şi: De ce nu se poate întoarce Irina Columbeanu în România. „Cu aceste lucruri nu e de joacă!”

“Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării” – a spus Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Irinel Columbeanu a fost să-și viziteze fiica pentru prima oară în ultimii cinci ani. Fostul afacerist a făcut recent o vizită în SUA, iar costurile călătoriei au fost suportate de iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink.

„A avut loc (n.r. – întâlnirea cu Irina) în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

Columbeanu nu și-a mai văzut fizic fata din 2018.

„Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind administrația pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă. Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi” – a declarat Columbeanu, tot pentru cancan.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton