Ramona Gabor a moștenit de la mama ei un colier. Ce s-a întâmplat când a vrut să îl poarte: „Nu cred în coincidențe”

.

Ramona Gabor a pierdut-o pe cea care i-a dat viață într-un mod groaznic și atunci când avea mai multă nevoie de ea. Cu toate astea, amintirea ei e astăzi mai vie ca oricând în sufletul ei, iar unele experiențe pe care le trăiește sunt greu de explicat în cuvinte.

Veronica Bulai s-a stins într-un mod cumplit, în urmă cu 10 ani. Femeia se afla într-un pelerinaj pe la mânăstiri când a fost lovită de o bucată de stâncă chiar la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj. Cele trei fete pe care le-a lăsat în urmă, Monica, Ramona și Alina, o poartă mereu în gânduri.

Ramona Gabor, întâmplare inexplicabilă legată de mama ei

Ramona Gabor le-a povestit admiratorilor ei un fapt de viață care a pus-o pe gânduri și care spune multe despre legătura dintre această lume și cei plecați.

„Astăzi am decis să port aceste perle, care au aparținut mamei mele. Este prima dată când le port de când ea a murit. În timp ce mă pregăteam, mă gândeam că… ar fi fost drăguț să am și un inel cu perlă, care să se potrivească cu colierul. Am mers la cină și… când am ajuns acolo mă aștepta un cadou. Când am deschis cutia, asta a fost reacția mea, pentru că în cutie era… un inel cu perle. Nu știu de voi, dar eu nu cred în coincidențe. Unele lucruri sunt menite să se întâmple, unii prieteni devin familia ta aleasă, unii oameni sunt trimiși de Dumnezeu în viața ta cu un motiv”, a mărturisit Ramona Gabor pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Ramona Gabor, despre nepoata ei, Irina: „E deșteapta familiei! Le face pe toate”

Citeşte și: Irinel Columbeanu, revedere emoționantă cu fiica lui, Irina, după aproape 5 ani

Ramona Gabor, vizită fulger în România

A plecat să cunoască succesul peste hotare, dar nu a uitat de locurile natale și de oamenii dragi. Ramona Gabor a revenit în România, de curând, și a petrecut timp alături de familia sa din Bacău.

Înainte de a bifa această călătorie, vedeta a stat 10 zile în meditație totală, cunoscută sub numele de “silent meditation”. „Am fost în  meditație timp de 10 zile.  Nu am vorbit, nu am folosit telefonul, nu am folosit laptopul, nu am avut voie să citesc, nu am avut voie să fac absolut nimic timp de 10 zile, nici măcar eye contact (n.r. contact vizual. Și am stat 10 zile efectiv în meditație, 12 ore pe zi”, a povestit Ramona Gabor la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citeşte și: Carmen Iohannis a primit aprecieri pentru ținuta clasică aleasă de ziua Marinei: „Se vede o evoluţie”

Citeşte și: Andreea Bănică și soțul ei, succes fulminant cu hotelul de pe litoral. „E plin! Știam că nu o să dau greș!”

Cu cine se iubește sora Monicăi Gabor

Vedeta are de mai mulți ani o relație în Dubai, dar preferă să păstreze misterul în privința celui care o face fericită. „Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică.

Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a mai spus Ramona Gabor.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton