Ramona Bădescu, adevărul neștiut despre Toto Cutugno: „A fost acasă la mine! Părinții mei l-au cunoscut”

.

Ramona Bădescu a cunoscut multe celebrități, dar despre relația cu Toto Cutugno are doar cuvinte de laudă. Solista a fost atât de legată de cunoscutul artist încât a mers și acasă la părinții ei, la Craiova, împreună cu el.

Astăzi, Ramona Bădescu crede că Toto Cutugno lasă multe lucruri frumoase în urmă. În primul rând, un public care l-a iubit enorm. Marele artist a murit în august, după o lungă suferință.

Ramona Bădescu: „Toto nu doar că era un simbol, un italiano vero, dar era și un om deosebit”

„Am fost acolo, lângă el, el a fost acasă la mine! Țin minte că am cântat la pian cu el. Am avut emoții extraordinar de mari, cred că s-a întâmplat acum 20 de ani, a fost în Craiova. L-am cunoscut foarte bine, părinții mei l-au cunoscut pe Toto. Era o prietenie enormă.

Toto nu doar că era un simbol, un italiano vero, dar era și un om deosebit, un suflet deosebit, un prieten drag, un om simplu, de puține cuvinte, dar de fapte mari! Lipsește mult, lipsește Italiei, lipsește României! A trăit o viață plină de recunoștință pentru că publicul l-a iubit. Asta este important.

Mulți artiști sunt recunoscuți după. El a trăit în marea recunoștință a publicului și a ars pentru publicul pe care l-a iubit! Există în continuare prin muzica și prin arta lui, pentru că toți o să ne ducem, mai devreme sau mai târziu! Dar artiștii au marea menire de a putea lăsa ceva în urma lor, un disc, un discurs, un monolog, o emoție sau o pasiune”, spune Ramona Bădescu, conform Ego.ro.

Citeşte și: Selly a reacționat după ce Dana Budeanu l-a jignit. Ce a dezvăluit despre creatoarea de modă / Video

Citeşte și: Cum arată casa Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”: „Acesta este un tatami tradițional japonez”. Locuința este amenajată în stil asiatic

Citeşte și: Goldie Hawn și-a înșelat soțul cu Warren Beatty și a avut mai multe aventuri: „Era întotdeauna pregătită să se distreze”

Citeşte și: Mara Bănică, la 48 de ani: „Mă simt singură și cam a nimănui”

Ramona Bădescu: „Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată”

Ramona Bădescu are un băiețel pe care îl consideră marea ei realizare. Ba mai mult, face planuri de nuntă alături de iubitul ei, Fabio Cali, cu care are o relație de câțiva ani și alături de care a devenit mamă.

„Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță. Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm”, mărturisea Ramona Bădescu, pentru UNICA.RO.

Ignacio e un copil energic, care reușește să aducă zâmbetul pe fața celor ce îl cunosc. „E sânge sicilian și oltean, dar e foarte dragostos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat”, mai spunea vedeta.

„A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată”

Ramona Bădescu a redescoperit dragostea în Italia. deși la început nu a crezut prea mult în această poveste, viața i-a schimbat toate planurile.

„Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi”, susținea Ramona Bădescu, pentru UNICA.RO.

Foto: Profimedia, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton