Raluka s-a mutat în casă nouă. Cum arată locuința artistei: „Îmi place tavanul” / Foto

.

Raluka s-a mutat în casă nouă! Artista în vârstă de 33 de ani a decis că este momentul să investească în propria locuință, pe care a și decorat-o așa cum și-a dorit.

Mândră de noua sa casă, cântăreața a postat câteva imagini pe rețelele de socializare și deja și-a primit prietenii în vizită.

Raluka s-a mutat în casă nouă

Raluka se bucură de succes pe plan profesional, piesele ei fiind difuzate pe toate posturile de radio, iar ultima melodie lansată în colaborare cu Connect-R are peste 21 milioane de vizualizări pe Youtube.

Iar acum, aceasta a decis că este timpul să se ocupe și de locuința sa, așa că și-a cumpărat o casă nouă, pe care a decorat-o după pofta inimii și în care poate exersa liniștită orice piesă își dorește.

Noua casă a cântăreței are nu doar un living spațios, dar și o terasă superbă, unde Raluka a primit-o în vizită pe una dintre cele mai bune prietene ale ei, Ana Baniciu.

„Ieri seară am vizitat-o pe Ralu în căsuța ei cea nouă!Ne-am bucurat tare… se și vede”, a scris Ana pe Instagram, unde a postat câteva imagini din noua casă a Ralucăi.

Citește și: Cum a reușit Raluka să scape de acnee. „E un subiect foarte sensibil” / Video exclusiv

Citește și: Raluka, pachet neașteptat de la un fan îndrăgostit: „M-am panicat puțin” / Video exclusiv

Totodată, artista le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată canapeaua pe care și-a achiziționat-o recent, aceasta fiind apreciată de internauți.

„Astăzi, după mult timp, nu fac nimic! Mă bucur de liniște (în cazul în care nu se ivește ceva așa din senin) și de canapeaua mea extra mega comodă pe care o ador”, a scris Raluka.

Pe de altă parte, internauții au observat tavanul casei cântăreței.

„Îmi place tavanul stil magazie veche”, a spus cineva.

Artista a avut o copilărie grea

După ani de muncă intensă, a venit vremea ca Raluka să se bucure de roade, așa că și-a cumpărat casa visurilor ei. Nu mulți știu că artista a avut o copilărie grea, trăind din veniturile mamei sale. Și asta pentru că tatăl ei, plecat la muncă în străinătate, trimitea rar bani acasă.

Citește și: Ce mănâncă Raluka pentru a se menține în formă. Cântăreața nu mai consumă carne de mai bine de 5 ani / Video exclusiv

Citește și: Raluka a recunoscut! Se iubește cu un bărbat cu 20 de ani mai mare: „Nu-i ușor cu mine” / Video

Prima locuință din București a cântăreței a fost o garsonieră, pe care o împărțea cu o altă artistă, în încercarea de a economisi cât mai mult pentru a trimite bani acasă.

„Prima mea casă în București a fost o garsonieră. În Tei mai exact. Era garsoniera unui unchi și a unei mătușe și am stat acolo împreună cu Laura Roșca, MC Lala acum, vreo doi-trei ani, cam așa”, a povestit Raluka pentru Libertatea în urmă cu câțiva ani.

Acum, după ce timp de mai mulți ani a lucrat din greu pentru a-și depăși condiția, artista se poate bucura din plin de toate plăcerile vieții. Pe plan sentimental, Raluka ar avea o relație cu cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Presa tabloidă scria că iubitul artistei este Guy Kouris, un afacerist care locuiește în Mexic.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată noua casă a Ralucăi

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton