Raluka, momente de panică în Israel, după bombardamentele palestinienilor: „Am intrat într-un buncăr” / Video

.

Raluka a trecut prin momente de panică în Israel, țară care a fost bombardată de palestinienii din Fâșia Gaza, în acest weekend. Artista se afla în vacanță alături de Ana Baniciu și soțul acesteia, Edy Kovacs.

Îndrăgita cântăreață le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare clipele de groază prin care a trecut în timp ce se afla la Tel Aviv și cum a ajuns să se ascundă într-un buncăr, în timp ce țara era atacată. Aceasta a spus că a auzit mai multe bombe în apropierea orașului, însă ea și prietenii ei au reușit să revină cu bine acasă, duminică dimineață.

Raluka, momente de panică în Israel

Raluka a dezvăluit pe Instagram cum la ora 06:30 dimineața a auzit sirenele anti-alarmă sunând, iar după o oră au realizat că trebuie să se ascundă într-un buncăr. În momentul în care au ajuns la loc sigur, artista, Ana Baniciu și Edy Kovacs au auzit bombele lovind în mai multe zone ale orașului.

„Vă mulțumim pentru grijă, suntem acasă, e totul bine acum. Ieri dimineață, pe la vreo 6:30 am auzit o sirenă în depărtare și nu mi-am dat seama despre ce e vorba, așa că m-am pus să dorm, iar pe la vreo 7:30 am auzit a doua sirenă, era foarte aproape și ne-am dat seamă că trebuie să mergem în buncăr. Am mers peste Ana și Edy în cameră. Încă nu am ajuns în buncăr și auzisem deja exploziile. Primele le auzisem în apartament și am început să țip la ei să se grăbească. Am coborât în buncăr, nu se mai auzea nimic, apoi ne-am întors. Era liniște peste tot”, a povestit Raluka pe InstaStory.

Citește și: Ce mănâncă Raluka pentru a se menține în formă. Cântăreața nu mai consumă carne de mai bine de 5 ani / Video exclusiv

Citește și: Raluka s-a mutat în casă nouă. Cum arată locuința artistei: „Îmi place tavanul” / Foto

„În următoarele două ore am stat pe site-urile lor pentru a vedea ce se întâmplă. Citisem că în sud au intrat teroriștii și au mers peste oameni în case, dar în Tel Aviv nicio bombă nu a atins pământul, având un scut antirachetă. Nu mai auzisem nimic și ne-am mai liniștit”, a continuat artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Se instalase o panică”

Deși lucrurile păreau să se liniștească, Raluka a auzit noi bombe în apropierea orașului. Atunci s-a instalat panica, iar oamenii au intrat din nou în buncăre. După ce s-au întors la hotel, aceasta a sunat la consulat pentru a afla cum se pot întoarce mai repede în România.

Citește și: Știai că Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte să se lanseze solo? Ce relație are acum cu fostele colege / Video exclusiv

Citește și: Raluka, pachet neașteptat de la un fan îndrăgostit: „M-am panicat puțin” / Video exclusiv

„Când am ieșit să mâncăm, am auzit alte bombe și am intrat după alți oameni într-un buncăr din alt bloc. Se instalase o panică. Ne-am întors înapoi și nu am mai auzit nimic, doar mașinile de salvare sau poliție. Cel mai în siguranță loc era să rămânem la cazare, nu știam cu zborurile cum va fi. Se făcuse ora 19:00, se mai auzeau câteva sirene, iar când Ana trebuia să scoate pastele a pornit o alarmă. Ne-am dus repede în buncăr și am numărat 8 bombe care au explodat. Atunci m-am panicat”, a mai spus Raluka pe rețelele de socializare.

„După am plecat către aeroport, Ana și Edy au plecat primii, apoi și noi. Edy a căutat tot și a rezolvat. Noi primeam multe informații false, precum că aeroportul ar fi închis. Ne-au ajutat cei de la ambasadă sau consulat și ne-au spus de zborurile către România”, a precizat artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Raluka

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton