Raluka, emoționată până la lacrimi. Ana Baniciu i-a făcut o surpriză de proporții

.

Ana Baniciu și Raluka sunt prietene de câțiva ani, iar această prietenie a fost cimentată după participarea celor două la Asia Express, emisiune pe care au și câștigat-o. Zilele trecute, fiica lui Mircea Baniciu a adus pe lume un băiețel, în ziua cea mare fiind alături de ea și Raluka. Acum, aceasta din urmă a izbucnit în lacrimi când a mers la spital să vadă bebelușul și a văzut ce mesaj stătea scris pe hăinuțele micuțului.

Ce surpriză i-a făcut Ana Baniciu prietenei sale, Raluka

Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată pe data de 4 iunie, iar Raluka a fost alături de ea în ziua cea mare. Acum, la două zile distanță, artista i-a făcut o surpriză de proporții prietenei sale, care a susținut-o întotdeauna necondiționat.

Mergând în vizită la spital, Raluka a intrat în salon unde a fost întâmpinată de fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, care stătea cuminte în pătuțul lui. Apropiindu-se de el, cântăreața a observat că pe hăinuțele lui stătea scris un mesaj care a înduioșat-o până la lacrimi. Cu ajutorul fiului ei, Ana Baniciu o anunța pe prietena sa că a ales-o drept nașa primului ei copil.

„Bebelușul a făcut prima lui surpriză. Am făcut nașa să plângă”, a scris Ana pe Instagram, unde a publicat filmulețul cu reacția Ralukăi.

Citește și: De ce a fost nevoită Ana Baniciu să nască prin cezariană. Dezvăluirile făcute de Mircea Baniciu: „Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards. Theo Rose, apariție fresh, într-o ținută cool

Ana Baniciu a filmat și body-ul micuțului, pe care era scris următorul mesaj: „Ia uite cine a venit în vizită… Ralu, nașa mea”.

Emoționată până la lacrimi, Raluka a îmbrățișat-o pe prietena ei și a acceptat bucuroasă rolul de nașă.

„Vă iubesc tare”, a răspuns artista cu lacrimi în ochi.

Cum a început prietenia dintre Raluka și fiica lui Mircea Baniciu

Ana Baniciu și Raluka sunt prietene de mai bine de șapte ani. Cele două s-au cunoscut la studio, însă Anei i-a fost teamă să interacționeze cu ea întrucât părea o persoană dură.

Ralu este o fată foarte caldă, doar că, în aparență este rece și atunci mi-era teamă așa, să intru în vorbă, pentru că era foarte autoritară și am zis că mai bine stau liniștită”, a povestit fiica lui Mircea Baniciu în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Cum a scăpat Sore de acnee. Cele trei ingrediente care i-au rezolvat problemele cu tenul: „Am eliminat orice conţinea acid hialuronic”/ Exclusiv

Citește și: Ce frumoasă este fata Cristinei Demetrescu! Eva a terminat liceul și a mers la balul de absolvire: „A plouat cu prințese”

Curând, cele două au devenit prietene de nedespărțit și au trecut prin multe lucruri împreună de-a lungul timpului.

„Altfel nu aveam cum să țin lucrurile în frâu la studio (n.r. vis-a-vis de autoritate) și de-asta aveam această atitudine. Dar a venit Ana cu energia ei bună și m-a scos cumva din toate gândurile mele alea profunde și cumva am ajuns să ne înțelegem foarte, foarte bine. Ne-am cam descusut una pe cealaltă, iar acum, după ce am trăit atât de multe lucruri împreună, practic ne uităm una la cealaltă și ne înțelegem”, a explicat Raluka la momentul respectiv.

Cele două au reușit să câștige primul sezon al emisiunii Asia Express, iar acum Raluka va fi nașa primului copil al Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus reacția Ralukăi când a aflat că va fi nașa fiului prietenei sale

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton