Raluca Pastramă, primele declarații după al doilea divorț. Când s-au despărțit ea și Ibrahim Ibru de fapt: „Nu s-a mai putut”

.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au separat după un mariaj de doar câteva luni. Raluca a făcut primele declarații despre al doilea divorț. Fosta pereche s-a căsătorit în iunie 2022, cu doar două zile înainte ca fiica lor, Maryam, să se nască.

După ce Ibrahim Ibru a confirmat separarea, Raluca Pastramă a făcut, la rândul ei, primele declarații despre despărțire și divorț.

Când s-au despărțit, de fapt, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru. Fosta soție a lui Pepe, primele dezvăluiri despre actele de divorț

Raluca Pastramă și al doilea soț, Ibrahim Ibru, sunt despărțiți de la începutul anului 2023. Fostul cuplu susține că a rămas în relații bune, însă, pentru binele fetiței.

„În primul rând, eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an. De la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu. Ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!”, a spus Raluca Pastramă, pentru Spynews.ro.

Citește și: Fosta soție a lui Pepe divorțează de al doilea soț. Ibrahim Ibru a confirmat separarea

„Facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”

Raluca Pastramă a mai spus și că actele de divorț au fost înaintate, motivul amânării fiind problemele de sănătate ale fetiței lor, care are imunitatea scăzută. Raluca mai are două fetițe, Maria și Rosa, din primul mariaj cu artistul Pepe.

„Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tărăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv. S-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scăzută. Amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”, a mai mărturisit Raluca, fosta soție a lui Pepe, pentru sursa citată.

Citește și: Pepe și soția lui, Yasmine, vacanță în familie. Ce destinație a ales cuplul

Ce semnificație specială are numele fetiței lor

Acesta va fi al doilea divorț al Ralucăi Pastramă, după cel de Pepe din anul 2021. După despărțire, Pepe a început o relație cu make-up artista Yasmine Ody, alături de care are și un băiețel, care-i poartă pseudonimul de scenă.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în 2022, într-un cadru restrâns. Perechea a fost cununată de Gabriela Firea și de soțul ei, Florentin Pandele. În vara aceluiași an, Raluca și Ibrahim Ibru au devenit părinții lui Maryam.

Maryam este versiunea aramaică a numelui biblic Miriam (numele surorii mai mari a lui Moise). Numele ar fi derivat din „mr” (iubire; iubit/ă) și „mry” sau „marah” (rebel/ă). Totodată, Maryam ar însemna „stea a mării” sau „grație”.

Foto: Instagram/Raluca Pastramă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton