Raluca Bădulescu poartă o rochie de aproape 12 kilograme, cu 2.000 de cristale, în marea finală „Bravo, ai stil!” de la Kanal D / Exclusiv

.

Raluca Bădulescu va purta o rochie de aproape 12 kilograme, cu 2.000 de cristale cusute manual într-un timp record, de o săptămână, în marea finală „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, de vineri, de la ora 23:00. Rochia va fi accesorizată cu o capă impresionantă, lungă de 3 metri și confecționată din pene negre, detaliile unui styling demn de o „Regina Regească”.

Marea finală „Bravo, ai stil!” va fi difuzată vineri, de la ora 23:00, la Kanal D. După aproape 100 de ediții, telespectatorii vor putea alege câștigătoarea celui de-al optulea sezon al show-ului despre stil și modă. Doar una dintre concurente va fi desemnată Cea mai stilată femeie din România. Una dintre cele mai așteptate apariții ale finalei de vineri seară este cea a Ralucăi Bădulescu.

Raluca Bădulescu va purta o rochie unicat în marea finală „Bravo, ai stil!”, difuzată vineri, la 23:00, la Kanal D

Ultima ediție a celui de-al optulea sezon al emisiunii va aduce în prim-plan o creație vestimentară excepțională, semnată de fondatoarea unuia dintre cele mai prestigioase branduri de rochii din România. Rochia unicat este o adevărată bijuterie a modei.

Citește și: Cum arată ținuta de aproape 30.000 de euro cu care Raluca Bădulescu a făcut furori la „Bravo, ai stil!”

Cu peste 2.000 de cristale strălucitoare, fiecare cusute manual, această capodoperă vestimentară încântă privirea. Rochia cântărește aproape 12 kilograme, iar accentele strălucitoare sunt amplificate de prezența cristalelor Swarovski, care oferă rochiei un aspect absolut spectaculos.

Citește și: Raluca Bădulescu și-a cumpărat o geacă și a rămas fără bani de mâncare. „De foarte multe ori fac chestii extreme!”

Pentru a completa această apariție de excepție, Raluca Bădulescu a ales să asorteze rochiei o capă impresionantă, lungă de 3 metri, confecționată din pene negre. Astfel, Raluca a adăugat un plus de dramatism și mister ansamblului stilistic.

Raluca Bădulescu: „Toate pietrele sunt Swarovski, strălucesc divin”

„Ținuta pe care o voi purta în marea finală «Bravo, ai stil!» de vineri a fost făcută de prietena mea Andreea, care are unul dintre cele mai cunoscute branduri de rochii de seară și de ocazie din România. Rochia pe care o voi purta are peste 2.000 de cristale, toate cusute manual, și cântărește aproape 12 kilograme. Este o rochie cu greutate. Am asortat la această rochie și o capă de 3 metri lungime, din pene negre. Rochia este montată pe un corset la care s-a cusut timp de o săptămână, piatră cu piatră. Toate pietrele sunt Swarovski, strălucesc divin”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Raluca Bădulescu, jurat „Bravo, ai stil!”: „Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice”. Cum își alege hainele / Exclusiv

Fiecare detaliu este gândit cu grijă, iar rezultatul este o capodoperă a designului vestimentar. „Nu pot estima valoarea ei, fiind o rochie realizată pe comandă, special pentru o ocazie de o asemenea magnitudine, precum marea finală «Bravo, ai stil!»”, ne-a mai declarat Raluca Bădulescu.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai, întrebări fierbinți pentru jurații „Bravo, ai stil!”

Finala „Bravo, ai stil!“ este mai mult decât o competiție de stil și eleganță, devenind o adevărată sărbătoare a modei, în care creațiile unicat și aparițiile spectaculoase își găsesc locul binemeritat sub lumina reflectoarelor. Nu ratați marea finală „Bravo, ai stil!”, difuzată vineri, la ora 23:00, la Kanal D! Câștigătoarea celui de-al optulea sezon va fi desemnată în direct, în urma voturilor telespectatorilor.

Foto: Kanal D; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton