Raluca Bădulescu, jurat “Bravo, ai stil!”: “Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice”. Cum își alege hainele / Exclusiv

.

Raluca Bădulescu, unul din jurații “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la Kanal D, sfaturi prețioase pentru concurentele show-ului, și nu numai!

Raluca Bădulescu, jurată în show-ul“Bravo, ai stil!”, ne-a dezvăluit cum își alege ținutele și ce urmărește atunci când optează pentru o anumită piesă vestimentară. Mai mult, Raluca a vorbit și despre sfaturile pe care le oferă concurentelor show-ului, dar și ce urmărește exact să vadă la ele, pe scenă.

Raluca Bădulescu, de la “Bravo, ai stil!”: „Îmi place să port ținute feminine, sofisticate, dar mereu cu o notă de inovație și nonconformism”

Raluca Bădulescu, unul din jurații “Bravo, ai stil!”
Raluca Bădulescu, unul din jurații “Bravo, ai stil!”

Cum ți-ai defini stilul vestimentar și care sunt principiile de bază pe care le urmărești în aparițiile tale vestimentare?

Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice și a modului în care mă simt în pielea mea. Îmi place să port ținute feminine, sofisticate, dar mereu cu o notă de inovație și nonconformism. Așa cum am obișnuit publicul.

De fiecare dată mizez pe eleganță, originalitate și bun gust, dar urmăresc și trendurile în materie de modă. Încerc mereu să mă asigur că piesele vestimentare se potrivesc perfect siluetei mele și aleg culori și imprimeuri care să mă avantajeze. Să fie specifice atât ocaziei, cât și să mă simt bine în pielea mea purtând acea ținută.

„Acord atenție detaliilor”

Care sunt cele mai importante aspecte pe care le evaluezi atunci când analizezi o apariție vestimentară?

În primul rând, țin cont de armonia ansamblului și de modul în care fiecare piesă se potrivește cu celelalte. Apoi acord atenție detaliilor, deoarece acestea pot face diferența între un aspect bine realizat și unul mai neîngrijit, să zicem. De asemenea, analizez proporțiile și modul în care ținuta pune în valoare silueta persoanei.

Nu în ultimul rând, țin cont de contextul în care este purtată ținuta. Si de mesajul pe care vrea să-l transmită persoana prin intermediul modului vestimentar. Dar, cel mai important, haina trebuie purtată, nu ea să te poarte pe tine. Important este să te simți bine în pielea ta, să fii sigur și să ai încredere maximă în tine atunci când alegi să porți o ținută vestimentară, să nu cauți validare în ochii celorlalți.

Raluca Bădulescu: „Mă inspir din artă, călătorii și din diversitatea culturilor”

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Ce te inspiră în mod special în ceea ce privește moda și cum îți păstrezi creativitatea în alegerea ținutelor vestimentare?

Pot spune că mă inspiră creativitatea și inovația din lumea modei. Îmi place să văd noi tendințe în materie de fashion și să le adaptez stilului meu personal. De asemenea, îmi place să rămân deschisă la idei noi și să experimentez cu diferite stiluri și combinații. De asemenea, mă inspir din artă, călătorii și din diversitatea culturilor. Așa cum spuneam și mai sus, cred că important este să ai încredere în propriul gust și să te simți confortabil cu ceea ce porți.

Cum încurajezi concurentele de la Bravo, ai stil! să își găsească propriul stil și să își exprime individualitatea prin modă?

Le încurajez să fie curajoase în alegerea ținutelor și să își asume riscuri în materie de modă. În același timp, încerc să le îndrum și să le ofer sfaturi practice pentru a-și pune în valoare atuurile și a obține un look armonios. Le reamintesc mereu că moda este un mod de a te exprima și de a-ți arăta personalitatea. Deci nu există reguli rigide sau limite în acest sens.

Raluca Bădulescu, sfat pentru concurentele „Bravo, ai stil!”: „Le-am încurajat să nu se compare cu alții și să aibă încredere în propria lor viziune”

Care este cel mai important sfat pe care l-ai oferit vreodată unei concurente în emisiunea „Bravo, ai stil!”?

De-a lungul celor opt sezoane de la „Bravo, ai stil!” mereu le-am spus concurentelor să fie autentice și să-și urmeze instinctul în alegerile lor vestimentare. De asemenea, foarte important este să se simtă în largul lor în ceea ce poartă și să se bucure de fiecare moment în care se află în lumina reflectoarelor și nu numai. Le-am încurajat să nu se compare cu alții și să aibă încredere în propria lor viziune.

„Sunt mândră să fac parte din acest proiect și să văd cum impactul său continuă să se resimtă în societate”

Raluca Bădulescu are propriul stil vestimentar
Raluca Bădulescu are propriul stil vestimentar

Cum vezi influența emisiunii „Bravo, ai stil!” în industria modei și în modul în care oamenii își abordează propriul stil personal?

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un fenomen, a inspirat generații, a creat comunități și a avut și are o influență semnificativă în industria modei și în modul în care oamenii își abordează propriul stil personal. Show-ul este, de asemenea, o platformă importantă pentru promovarea noilor talente – pot spune că este o pepinieră de vedete și influenceri – și pentru inspirarea și educarea publicului în materie de modă, stil.

Emisiunea a adus în prim-plan diverse stiluri și tendințe, deschizând astfel orizonturile și încurajând oamenii să își exploreze individualitatea prin intermediul modei. Sunt mândră să fac parte din acest proiect și să văd cum impactul său continuă să se resimtă în societate.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton