Raluca Bădulescu, în duet cu Alexandra Ungureanu: „Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire”

.

Raluca Bădulescu e pasionată de modă, dar cochetează și cu muzica. „Regina Regească” și-a împlinit un mare vis.  Jurata de la “Bravo, ai stil!” a cântat în duet  cu Alexandra Ungureanu câteva piese de succes și a luat prin surprindere audiența.

Raluca Bădulescu va avea o apariție inedită în emisiunea „Duet cu Alexandra”. Jurata de la “Bravo, ai stil!” va putea fi văzută, sâmbătă, la Kanal D2, într-o ipostază cu totul nouă.

Raluca Bădulescu: „Mi-ai îndeplinit visul”

Emoționată și marcată de noul rol, Raluca a declarat că se simte onorată să fie alături de o mare artistă. „Mi-ai îndeplinit visul în viață, tu îți dai seama?! Este un vis împlinit să fiu alături de tine astăzi, aici, mai ales că te urmăresc de atâta vreme… Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire…Moda si muzica sunt parte din mine”, a mărturisit Raluca Badulescu.

Raluca și Alexandra vor face senzație în platoul emisiunii și vor încânta publicul cu interpretări remarcabile ale unor melodii îndrăgite.

Citeşte și: Raluca Bădulescu, jurat “Bravo, ai stil!”: “Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice”. Cum își alege hainele / Exclusiv

Citeşte și: Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte de a ajunge celebră

Citeşte și: Dan Negru, observație usturătoare despre Ștefan Bănică Jr. și Smiley: „România știe să transforme vârsta în regrete”

Raluca Bădulescu are un iubit cu 20 de ani mai tânăr

Raluca Bădulescu are o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr, Rareș Grigore este medic.

“Eu și Rareș avem foarte multe lucruri în comun, iar vârsta este doar un număr.Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, suntem împreună de aproape un an, iar viața privată așa ar trebui să rămână. Lucrurile care te fac fericit și cele care sunt personale prefer să le țin pentru mine. Suntem împreună și lucrurile merg foarte bine”, spune ea pentru Viva.

Citeşte și: Cât costă rochia cu care Raluca Bădulescu a făcut senzație la Bravo, ai stil!

Citeşte și: Alexandra Ungureanu , trucuri pentru o garderobă șic, cu bani puțini. „Nu-mi vine să dau mult pe haine. Iau de la Sales!” / Exclusiv

Citeşte și: Alexandra Ungureanu, îndrăgostită de Dan Bittman în liceu: „I-am spus, dar nu știu dacă a înțeles ce a însemnat pentru mine” / Video exclusiv

În ce relație a rămas cu foștii iubiți

Vedeta are o relație de prietenie și cu foștii parteneri de viață, Vali Pungă și  Florin Stamin. “Așa cum suntem o mare familie. Ne înțelegem foarte bine. Sunt sigură că lucrurile acestea pot părea ca din filme, dar este o realitate, cea pe care o trăiesc eu. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat oameni alături de care mă pot bucura din plin de viață, fericită. Nici nu ar fi putut fi altfel, cred că în viață te înconjori de energie și de oameni optimiști. Sunt binecuvântată de Dumnezeu”, a mai spus ea.

Foto: Facebook, Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton