Ralf Schumacher, despre starea fratelui său, Michael Schumacher, la 10 ani de la accident: „Viața nu e dreaptă”

.

Ralf Schumacher, fratele pilotului de Formula 1 Michael Schumacher, a vorbit despre starea fratelui său, la 10 ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi. Situația actuală a fostului pilot de curse este un mister pentru totată lumea, întrucât soția acestuia, Corinna, face tot posibilul ca nimeni să nu aibă acces la astfel de informații.

Fratele lui Schumacher a deplâns cât de „nedreaptă” este viața, în timp ce a vorbit despre relația pe care o are cu soția și copiii fostului campion de F1.

Ralf Scumacher, detalii desprea starea fratelui său, Michael Schumacher

Michael, de șapte ori campion mondial de Formula 1, a suferit răni grave ce i-au schimbat viața, în urma unui accident la schi în Alpii francezi în decembrie 2013. Deși a supraviețuit, a trăit departe de ochii publicului de atunci, în timp ce soția lui, Corinna, i-a protejat cu înverșunare inimitatea.

Drept urmare, în ciuda faptului că a trecut aproape un deceniu, veștile despre starea lui de sănătate sunt rare. Schumacher este îngrijit în casa familiei din lake Geneva și doar familia apropiată și prietenii de încredere, precum și personalul medical, cunoscut detalii despre starea lui.

Ralf Schumacher, și el fost pilot de Formula 1t, este unul dintre cei cărora li se încred astfel de înformații. Întrebat despre fratele său într-un nou interviu pentru o revistă germană, acesta a refuzat să ofere prea multe detalii.

Totuși, fostul pilot a vorbit despre copiii fratelui său și despre relația pe care o are cu ei: „Din păcate, viața nu este corectă. Trebuie să acceptăm asta”, a spus el despre întorsătura gtragică din viața lui Michael Schumacher.

„Când îi văd pe copiii lui, Gina Maria și Mick, inima îmi zâmbește. Dacă cineva din familie îmi caută sfatul, sunt acolo. Ei merg pe drumul lor”, a afirmat Ralf Schumacher, citat de The Mirror.

Citește și: Interviu nemaivăzut cu Michael Schumacher: „Întotdeauna am simțit că nu sunt suficient de bun”

Citește și: Fericire în familia Schumacher! Mick Schumacher a devenit campion european de Formula 3

Citește și: Ce face acum Raluca Lăzăruț, la 9 ani de la retragerea din televiziune. S-a mutat de la pupitrul știrilor la Hollywood

Citește și: Cu ce se ocupă și cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Juratul de la „Vocea României” a cunoscut-o la TVR

Fiul lui Schumacher, îndurerat că nu poate comunica cu tatăl său

Mick Schumacher, pilot de rezervă pentru Mercedes anul acesta, a spus în urmă cu ceva timp cât de mult i-ar plăcea să poată apela la înțelepciunea și expertiza tatălui său atunci când vine vorba de cariera sa.

„Cred că tata și cu mine ne-am înțelege într-un mod diferit acum. Pur și simplu pentru că vorbim o limbă asemănătoare, limba sportului cu motor. Și am avut multe lucruri despre care să vorbim”, spunea fiul fostului pilot.

„La asta mă gândesc de cele mai multe ori. Că ar fi frumos să fie așa. Aș renunța la tot doar pentru asta”, a precizat Mick Schumacher.

Intimitatea pe care o dorește familia Schumacher a fost asigurată de avocatul Felix Damm de mulți ani. Luna trecută, el a explicat de ce un raport asupra sănătății legendei F1 după accidentul său, nu a fost niciodată făcut public.

„A fost întotdeauna vorba despre protejarea lucrurilor private. Desigur, am vorbit de multe ori despre cum este posibil acest lucru. Așa că ne-am gândit dacă un raport final despre sănătatea lui Michael ar putea fi modalitatea corectă de a face acest lucru. Dar acesta nu ar fi fost sfârșitul și ar fi trebuit apoi să existe raporturi actualizate”, a explicat avocatul.

Acesta a precizat că întotdeauna ar fi existat întrebări despre evoluția lui Michael Schumacher, în urma unui astfel de raport.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Michael Schumacher

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton