Radu Mazăre, tată pentru a doua oară la 55 de ani. Ce nume a ales fostul edil pentru bebeluș

.

Radu Mazăre (55 ani) urmează să devină tată pentru a doua oară. Fostul primar al Constanței și soția lui, Roxana, au făcut anunțul luni, 27 mai, ziua în care bărbatul a fost eliberat din închisoare. Acesta a profitat de moment pentru a dezvălui și sexul bebelușului.

Radu Mazăre, tată pentru a doua oară

Radu Mazăre a fost eliberat din penitenciarul Jilava, iar cea care l-a așteptat fericită a fost soția lui, Roxana. Femeia le-a dezvăluit jurnaliștilor că este cu atât mai încântată întrucât este însărcinată.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a afirmat soția lui Radu Mazăre.

Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni și este fericită că îi va dărui fostului edil un al doilea copil.

Citește și: Nepoata lui Radu Mazăre, pe val în America: „Mi-aș dori să devin un avocat celebru”

Citește și: Vivienne, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele tatălui ei. Adolescenta este studentă la teatru

Citește și: Gabriela Lucuțar a divorțat după 20 de ani de căsnicie. Cu cine rămân copiii „Reginei Întunericului”: „S-a terminat și partajul”

Citește și: Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, înainte de finala Survivor. Acuzaţii grave şi ameninţări cu judecata: „Scuipați și umiliți”

Ce nume au ales Radu Mazăre și soția sa pentru bebeluș

Potrivit Cancan, Radu Mazăre a ieșit zâmbind din închisoare, fericit că i-a fost aprobată cererea de eliberare condiționată. Acesta a făcut și primele declarații cu privire la sarcina soției sale.

Fostul primar, care a fost eliberat din penitenciar după 5 ani, a dezvăluit că va avea un băiat și că deja i-a ales numele.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a mărtusit Radu Mazăre la ieșirea din penitenciar.

Fostul edil mai are un fiu, Răducu Mazăre, din relația pe care acesta a avut-o cu creatoarea de modă Ianina Petcu.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, între care există o diferență de vârstă de 20 de ani, s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2019, la Penitenciarul Rahova. Atunci, fostul model spunea că își dorește foarte mult să devină mamă, dacă și soțul ei mai vrea să aibă încă un copil.

„Dacă Dumnezeu vrea să vină şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea”, spunea atunci Roxana Mihalache.

Sursă foto: Libertatea (Dumitru Angelescu)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton