Radu Ille s-a fotografiat cu perfuzia pe braț. „Dragii mei, vă doresc sănătate”

.

Radu Ille a publicat pe Instagram o fotografie cu perfuzia pe braț. Interpretul de muzică populară le-a transmis urmăritorilor săi că are nevoie de odihnă înaintea unui spectacol pe care îl va susține în acest weekend, în județul Mureș.

Radu Ille s-a fotografiat cu perfuzia la braț și a publicat imaginea pe rețelele sociale. Artistul este așteptat în acest weekend în județul Mureș. Cântărețul a precizat că, o zi, două, va sta pe perfuzii pentru ca organismul său să se „întărească”, înainte de eveniment.

Radu Ille s-a fotografiat cu perfuzia pe braț. „Dragii mei, vă doresc sănătate”

„…Am lăsat clopu’ și microfonu’ să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru’ să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, da musai să fiu IO, RADU ILLEEEE. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate!!! Doamne Ajută!“, a scris Radu Ille, pe Instagram.

Citește și: Andrei Ștefănescu, copleșit de problema de sănătate cu care se luptă: „Am dureri foarte mari”

La rândul lor, peste 70 de urmăritori i-au urat artistului multă sănătate în secțiunea de comentarii a postării. Pentru cei aproape 5.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, Radu Ille este o prezență plină de optimism pe rețelele sociale, în ciuda trecutului său marcat de lipsuri.

Citește și: Ana Morodan, nevoită să meargă în cârje. Ce a pățit: „O lună cu peripeții” / Video

Radu Ille s-a născut la Baia-Mare, însă a copilărit la Satu-Mare, cu bunicii. Mai târziu, artistul s-a alăturat părinților lui, care lucrau în Baia-Mare, unde a locuit și el timp de 16-17 ani. Din Baia-Mare a plecat în Vulcan, județul Hunedoara, unde, timp de 8 ani, a lucrat în mină.

Radu Ille: „Nu-mi pare rău că am trăit printre mineri”

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Nu-mi pare rău că am trăit printre mineri, pentru că am învățat ce-nseamnă munca, cinstea și omenia omului de rând, ce trage zi de zi la greu, fără să știe dacă mai iese sau nu, din mină…”, declara Radu Ille în trecut, pentru Revista Satul.

Citește și: Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: „Poate am o problemă” / Video

Din 2014, Radu Ille este căsătorit cu soția lui, Nina, alături de care formează un cuplu din 2005. Radu și Nina Ille au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Răducu și Elli Maria. Interpretul de muzică populară nu le-a ascuns copiilor lui dificultățile prin care a trecut în tinerețe.

Citește și: Viviana Sposub, probleme de sănătate: „Nu mai pot să merg la sală de durere”

„Le-am spus celor mici despre trecutul meu. Am făcut așa, o poveste, iar Răducu m-a întrebat dacă nu am găsit un diamant în mină, ca piticii din poveste. Cum să-i spun eu că erau zile când unii dintre ortacii mei nu mai vedeau lumina soarelui?”, declara solistul în 2019, pentru Click!.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton