Radu Bănică, videoclip controversat. Fiul lui Ștefan Bănică s-a filmat în sicriu pentru piesa „Samsara”

.

Naștere, viață, transformare! Radu Ștefan Bănică și Juno au lansat single-ul ,,Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește cu mult barierele convenționalului. În clip, tânărul artist în vârstă de 22 de ani apare întins într-un sicriu, îmbrăcat într-un costum negru cu dungi, dar și în rolul unui preot.

Radu Bănică, filmat în sicriu în cel mai nou videoclip

Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe – un scenariu de Hollywood ai cărui protagoniști sunt Radu Ștefan Bănică și Juno.

„Samsara reprezintă o nouă eră în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric”, spune Radu Ștefan Bănică.

Pentru a aduce la viață viziunea piesei „Samsara”, s-a lucrat cu o echipă de profesioniști, care au reușit să realizeze un videoclip atipic, surprinzător și artistic.

„Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neaparat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba.”, adaugă Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Cum i-a dezvăluit Radu Bănică tatălui său, Ștefan Bănică jr., că vrea să fie artist: „Mă ascundeam prin mașină să nu mă audă nimeni” / VIDEO

Citește și: Radu Bănică, apariție surpriză în noul videoclip al Elenei Gheorghe. Ce rol are fiul lui Ștefan Bănică Jr / Video

Cuvântul ,,samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, „Samsara” este piesa care te face să îți ridici întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

„Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi Samsara”, spune Juno.

„Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea”, a adăugat artistul.

Artistul a petrecut o oră întins în sicriu

Radu Bănică a dezvăluit că a fost nevoit să stea o oră întins în acel sicriu, însă nu i s-a părut ceva dificil, ținând cont că nu este doar cântăreț, ci și actor.

„Nu mi-a fost frică să stau o oră în sicriu, la filmările videoclipului. La urma-urmei este un rol, iar eu sunt actor”, a precizat fiul lui Ștefan Bănică pentru Playtech.

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu, care a văzut videoclipul lui Radu Bînică și Juno, spune că nu ar face acest lucru niciodată.

Citește și: Ce mai face Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune: „Mi se întâmplă multe lucruri mișto”

Citește și: Ce poveste dureroasă de viață are Zanni de la „Survivor All Stars”. Dramele care l-au marcat. „Îmi rupeau picioarele!”

„Eu, una, nu aș filma într-un coșciug, m-aș teme groaznic să fac pe moarta. Iar pe la țară, pe la români, este și o superstiție, se spune că nu e bine să te așezi într-un sicriu căci aduce mari belele. Poate că nu el a avut ideea asta sinistră, aici poate fi vorba despre un regizor, despre o casă de producție, probabil că nu este este alegerea lui, artiștii nu sunt de capul lor. Oricum, eu îl știu pe Radu de mic, este un băiat frumos și talentat, precum tatăl și bunicul lui. Îi doresc succes, în teatru și în muzică, este foarte muncitor, foarte serios”, a precizat îndrăgita interpretă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Radu Bănică și Juno

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton