Puya a răbufnit pe scenă în timpul unui concert. „Lasă oamenii în pace!” Ce l-a înfuriat pe artist

.

Puya a răbufnit pe scena din Costinești, în timpul unui concert. Artistul și-a ieșit din minți din cauza atitudinii oamenilor de la pază care nu au lăsat oamenii să se distreze așa cum și-ar fi dorit.

Puya: „Nu ne strica petrecerea, te rog frumos!”

În mediul online a apărut o înregistrare video în care Puya a făcut semn formației să oprească muzica și le-a spus celor care erau acolo să asigure paza și ordinea să lase oamenii din public în pace. Personalul de pază a intervenit în momentul în care câteva fete încercau să se urce pe umerii prietenilor lor pentru a-l vedea mai bine pe artist.

„Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace! Te rog frumos, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi?” a spus Puya vizibil iritat, pe scenă.

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya 💯💯 #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound – Vlad

Clipul a fost postat pe TikTok, iar mulți dintre cei care l-au văzut i-au dat dreptate artistului, spunând că personalul de pază ar fi trebuit să nu intervină în rândul fanilor.

Reacțiile apărute după momentul de la concert

„El a spus să se urce fetele pe umerii băieților și cei de la pază nu au fost de acord. Oricum, respect Puya!”

„Respect Puya, respect artiștilor care au îmbătrânit odată cu noi!!!”

„Felicitări! Să vezi câți o să-l copieze la faza asta! Puya e unic!”

„Bravo! Așa a făcut și la Periam Port când a fost. E un om ca lumea, a băut și țuică cu noi. E de caracter Puya. Respect!”

„Cred că e singurul artist de până acum care a luat aceasta inițiativă. Omul are perfectă dreptate.”

“Încă mai există artiști care fac muzică în țara asta. Puya e unul dintre ei. Respect! Saluta titudinea lui față de public!”

“Frumos gest din partea lui!”

Citeşte şi: „Toate femeile merită un Puya”. Reacțiile internauților după ce artistul a dat jos de pe scenă o admiratoare / Video

Citeşte şi: Puya și soția fac show la Chefi la cuțite: „Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia”

Citeşte şi: Puya și Melinda au spus ce nu s-a văzut la TV în show-ul America Express: „Eu tot aveam impresia că o să se oprească” / VIDEO

Citeşte şi: Puya, primul mesaj după ce el și Melinda au fost eliminați de la America Express

“Îl respectăm maxim pe omul ăsta. Puya ești și vei rămâne același om!!!” – au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Nu este prima oară când artistul își oprește concertul din cauza incidentelor care mai apar legate de fanii săi. În urmă cu câteva luni, în timp ce susținea un concert într-un alt club, s-a oprit din cântat când o fană a urcat pe scenă pentru a dansa cu el.

„Stop, stop. Fii atentă, o vezi pe aia mică și neagră de acolo? Aia e nevastă-mea, nu ai cum să dansezi cu mine. Deci, nu ai cum. E imposibil. E mică și a dracu’. Lasă-mă că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, a spus Puya atunci, spre admirația publicului.

Foto – Instagram / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton