Promisiunea pe care Ben Affleck i-a făcut-o lui Jennifer Lopez în ziua în care s-au logodit. Mesajul de pe inelul de 5 milioane dolari

.

Ben Affleck i-a făcut o promisiune importantă lui Jennifer Lopez în momentul în care a cerut-o de soție, însă se pare că nu și-a ținut cuvântul. Actrița a depus pe 20 august actele de divorț, exact în ziua în care ea și soțul ei ar fi trebuit să sărbătorească doi ani de la cununia lor din Georgia. Starul de la Hollywood i-a gravat un mesaj emoționant pe inelul de logodnă în valoare de 5.6 milioane dolari, dar acele cuvinte par să nu mai aibă acum nicio valoare.

Promisiunea pe care Ben Affleck i-a făcut-o lui Jennifer Lopez în ziua în care s-au logodit

Ben Affleck i-a făcut o promisiune importantă lui Jennifer Lopez când i-a cerut mâna în căsătorie în aprilie 2022, cu un inel de logodnă în valoarte de 5.6 milioane dolari. Însă acum cuplul renunță la căsnicie, după ce artista a depus actele de divorț, săptămâna aceasta.

Celebra cântăreață în vârstă de 55 de ani a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că Ben Affleck (52 ani) i-a făcut un jurământ pe care l-a gravat pe inelul de logodnă. Astfel, acesta a scris pe bada de platină a spectaculoasei bijuterii mesajul „nu plec nicăieri”.

J-Lo a povestit în anul 2022 că acesta era și felul în care actorul își semna e-mailurile îm momentul în care au reluat legătura.

Citește și: Manichiura perfectă pentru toamnă recomandată de Jennifer Lopez. Este ideală pentru tranziţia dintre anotimpuri

Citește și: Jennifer Lopez, fotografii rare cu gemenii Emme și Max, la 16 ani. Băiatul este leit Marc Anthony

„De genul, nu-ți face griji, nu plec nicăieri”, a spus ea.

Dar, după luni de zile în care au vehiculat multiple zvonuri privind separarea cuplului, Jennifer Lopez a depus actele de divorț la un tribunal din Los Angeles. Ea a notat ca dată a separarăă 26 aprilie 2024, potrivit documentelor juridice, notează Daily Mail.

Cuplul nu a semnat un acord prenupțial

În documentele instanței, Jennifer Lopez a spus că a renunțat la suportul financiar din partea soțului și a cerut instanței să nu i-l acorde nici lui Ben Affleck.

Aceasta este a patra căsnicie eșuată a artistei și a doua a actorului. Având în vedere istoria ei și lipsa unui contract prenupțial, este probabil ca inelul de logodnă al lui J-Lo să fie adăugat la deja impresionanta colecție de cinci inele de logodnă, ridicând valoarea la peste 17 milioane de dolari.

Citește și: Se apropie de 60 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Cum arată Rosalie Van Breemen, fosta mare iubire a lui Alain Delon

Citește și: Marea dorință a lui Alain Delon în ceea ce privește înmormântarea sa nu va fi respectată. De ce familia actorului refuză să o îndeplinească

Aceasta încă deține inelul de logodnă cu diamant roz pe care l-a primit de la Ben Affleck în urmă cu 20 de ani, precum și inelele primite de la foștii soți, Marc Anthony, Cris Judd și Ojani Noa.

De asemenea, ea deține și inelul de logodnă pe care i l-a oferit Alex Rodriguez cu care nu a mai ajuns la altar.

Cel mai scump inel din colecția lui Jennifer Lopez este cel cu diamant albastru primit de la tatăl copiilor ei, Marc Anthony, în valoare de 6.5 milioane dolari.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton