Proiectul ambițios la care lucrează Sebastian Dobrincu și Marius Moga: „Experiența este magică”

.

După ce au petrecut vacanța împreună, Marius Moga și Sebastian Dobrincu lucrează acum la un proiect inedit. Despre acest proiect revoluționar a povestit tânărul antreprenor, care a dezvăluit că el și muzicianul sunt plecați de acasă de mai bine de o lună.

În urmă cu cinci săptămâni, Sebastian și Marius surprindeau pe toată lumea cu imaginile postate pe rețelele de socializare. Aceștia, împreună cu perechile lor, Ioana Ignat și Bianca Lăpuște, au ales să își petreacă vacanța peste hotare. Acum, cei doi au anunțat că lucrează din greu la un proiect unic în lume cu care speră să dea lovitura.

Marius Moga și Sebastian Dobrincu, colaborare surprinzătoare

„Oamenii potriviți, la momentul și locul potrivit — cred că asta ne descrie cel mai bine. Anul acesta ne-am îmbarcat într-o misiune cât se poate de futuristă, fix la intersecția carierelor și abilităților noastre: “The gift of singing for everyone” (darul cântării pentru toată lumea)”, a scris Dobrincu pe pagina sa de Instagram.

„După o înregistrare audio de 2 minute cu vocea ta, vei putea asculta toate piesele artiștilor tăi preferați, dar cu vocea ta. Sau a prietenilor. Sau a iubitei/iubitului. Sau în duet cu ei. You get it. Experiența este magică. Să te auzi cântând perfect piesele tale preferate, indiferent de abilitățile tale de cântăreț (și fără să trebuiască să deschizi măcar gura) este o senzație greu de descris — și totodată un vis împlinit pentru cei ce nu au fost înzestrați cu voce sau ureche muzicală”, a explicat antreprenorul.

Sebastian Dobrincu a povestit că el și Marius Moga au plecat de acasă de mai bine de o lună și lucrează din greu împreună cu echipa lor pentru a-și putea duce la îndeplinire visul.

„Suntem plecați de peste o luna de acasă, lucrând non-stop alături de echipa, partenerii și investitorii noștri. Împingem zilnic limitele inteligenței artificiale și ne hrănim cu reacțiile de uimire ale oamenilor, când le arătăm produsul. Puțini primesc șansa de a putea impacta lumea, la o scară mare. And we work hard to make it happen! (n.r. și noi lucrpm din greu pentru a putea face asta posibil)”, a mai spus Dobrincu.

Citește și: Sebastian Dobrincu vrea contract prenupțial când se însoară: „Mi se pare mai sigur”. Oare Ioana Ignat ce spune? / Video

Citește și: Ioana Ignat, în vacanță cu Sebastian Dobrincu, Marius Moga și Bianca Lăpuște: „De obicei nu postez, dar azi am două motive justificate” / Video

Sebastian Dobrincu, despre Inteligența Artificială

Sebastian Dobrincu a reușit de mic să se afirme în lumea online. La doar 24 de ani, acesta este fondatorul unei afaceri de succes în Statele Unite ale Americii. Încă din copilărie a arătat o pasiune aparte pentru programare și tehnologie, iar de atunci a cunoscut un succes greu de întrecut.

Totuși, Sebastian rămâne o persoană umilă, care continuă să lucreze din greu pentru ceea ce își dorește.

Citește și: David, fratele lui Sebastian Dobrincu, vrea să dea lovitura în showbiz. Puștiul joacă deja în filme

Citește și: Liviu Teodorescu a spus de ce nu mai lucrează cu Marius Moga: „Am fost supărat rău”

„Nu mă cred vreun geniu… sunt un om normal, care s-a născut cu o capacitate intelectuală exact ca toți ceilalți, dar am muncit mai mult”, a declarat tânărul antreprenor pentru Știrile Pro TV.

„Am avut dorința de a avea o viață diferită… nu m-am complăcut niciodată în a fi mediocru”, a precizat el.

Cât despre Inteligența Artificială, Sebastian a spus: „Roboții cred că o să ne poată programa mai mult decât vacanțele… s-ar putea să ne programeze pe noi, dacă rata asta de dezvoltare nu are niște semne de întrebare… niste restricții, niște limite”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sebastian Dobrincu și Marius Moga

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton