Problemele i-au unit. Cum s-au afișat Harry și Meghan. Au ținut să demonstreze că dragostea lor nu a murit

.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut contractual cu Spotify și Frogmore Cottage, casa dată de Regină la nuntă, dar pare că nu le pasă și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși în Santa Barbara, California, în timp ce împărțeau un moment de tandrețe.

Cei doi zâmbeau și se țineau de mână în timp ce ieșeau împreună, zilele trecute, dintr-o clădire de birouri. Meghan și Harry erau însoțiți de un bărbat care părea să le fie bodyguard.

Meghan, îmbrăcată sexy și cu zâmbetul pe buze

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, purta pantaloni scurți maro și cămașă albă. Meghan și-a completat look-ul cu o pălărie albă, ochelari de soare și brățări stratificate. Prințul Harry era îmbrăcat lejer, purta un tricou polo, blugi și o șapcă de baseball.

Ieșirea are loc la câteva săptămâni după ce Spotify a renunțat la contractul de 20 de milioane de dolari cu familia regală, după doar un sezon al podcastului lui Markle, „Arhetypes”. Cei doi au și un contract de 100 de milioane cu Netflix, iar situația lui e acum incertă.

„Ei cred că au avut cu adevărat ghinion”, a declarat o sursă pentru Daily Mail Saturday.

Citeşte și: Prințul Harry și Meghan Markle au eliberat Frogmore Cottage, la cererea Regelui Charles: „Bunurile le-au fost expediate în California”

Citeşte și: Încă o lovitură pentru Harry și Meghan! Familia regală a ignorat aniversarea lui Lilibet

Problemele care i-au dat înapoi

Ducii de Sussex consideră că pandemia, recesiunea, moartea Prințului Philip, problemele de sănătate ale Reginei și pierderea ei i-au împiedicat să se realizeze. Cei doi au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale în ianuarie 2020, cu luni înainte ca lumea să intre în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Un mai târziu, în martie 202, au apărut la Oprah și au vorbit deschis despre nefericirea lor în cadrul familiei regale.

Luna următoare, Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani.  Markle și-a lansat podcastul, Arhetipuri, în august 2022, dar mediatizarea lui a fost umbrită moartea Reginei, care s-a produs luna următoare.

În ciuda ratingurilor ridicate pentru podcast, înțelegerea celor de la Spotify cu cuplul a explodat. O persoană din interior a declarat pentru The New York Post la începutul acestei luni că cei doi nu au creat suficient conținut pentru a primi plata integrală de 20 de milioane de dolari.

Citeşte și: Harry a mers la Palatul Buckingham când familia regală era ocupată cu încoronarea. Care este motivul?

Citeşte și: William și Harry ar putea fi aduși unul lângă altul de un personaj cheie. „Diana și-ar fi dorit cu disperare”

Harry și Meghan nu mai sunt văzuți bine

În plus, se pare că Harry i-a lăsat fără cuvinte pe directorii Spotify atunci când a prezentat o serie de idei de podcast care au inclus interviuri cu Vladimir Putin și Donald Trump despre traumele copilăriei lor.

În iunie, directorul executiv al Spotify, Bill Simmons, a spus despre Meghan și Harry că sunt leneși.

CEO-ul United Talent Agency, Jeremy Zimmer, a susținut că actrița nu are talent.

„Doar pentru că ești celebră asta nu înseamnă că ești grozavă la ceva”, a spus el despre fosta actriță în timpul festivalului Cannes Lions 2023.

Harry vrea să plece singur în Africa

Cu toate astea, cei doi ar avea câteva proiecte cu Netflix, iar Harry plănuiește să călătorească în Africa pentru un nou documentar.

Seria de documentarere „Meghan & Harry” a debutat pe Netflix în decembrie 2022.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton