Problemele de sănătate ale Mariei Ciobanu au împiedicat-o să revină în țară de sărbători. Care e adevărul despre starea artistei

.

Maria Ciobanu (84 de ani) și-a petrecut sărbătorile de iarnă departe de meleagurile natale. Celebra cântăreață de muzică populară a plecat în Statele Unite ale Americii la începutul iernii pentru că suferă de bronșită, iar temperaturile scăzute de la noi nu îi fac bine.

Cu toate că an de an, artista își petrecea sărbătorile de iarnă în România, de data aceasta a făcut o excepție, iar toată lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Ciocârlia muzicii populare românești se confruntă cu probleme de sănătate mai grave decât bronșita despre care a vorbit în presă fiul ei, Ionuț Dolănescu.

Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul ăsta împlinește 85 ani – a declarat Ionuț Dolănescu, pentru starpopular.ro, în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi: De ce s-au mutat Alina și Ilan Laufer din vila din Corbeanca într-un apartament. Imagini din noua locuință

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Citeşte şi: S-a stabilit cauza morții actriței Betty White. Ce scrie în certificatul de deces

Citeşte şi: Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Pentru a clarifica situația cu privire la starea de sănătate a îndrăgitei artiste, cântăreața de muzică populară Steliana Sima, care îi este prietenă apropiată, a luat legătura cu Maria Ciobanu și a întrebat-o cum se simte.

Steliana Sima spune că nu e cazul ca lumea să fie îngrijorată de sănătatea Mariei Ciobanu.

E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa (n.r. – Maria Ciobanu) în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm! – a declarat Steliana Sima, pentru wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton