Priscilla Presley a mai avut o legătură cu un bărbat celebru: „În timp ce aveau relații intime, Elvis Presley o suna”

.

Priscilla Presley, care a divorțat de Elvis Presley în urmă cu 50 de ani, după o căsnicie agitată de șase ani, a susținut într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, de zilele trecute, că nu a vrut niciodată să se căsătorească după separea de el, pentru că nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată.

Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, nu spune, însă, toată povestea. La mijlocul anilor 1970, după despărțirea de Elvis, s-a îndrăgostit de un alt bărbat: Robert Kardashian, viitorul soț al lui Kris Jenner și tatăl lui Kim, Kourtney, Khloé și Rob.

Priscilla Presley a avut o relație cu Robert Kardashian

Sursele spun că Robert Kardashian era, la un moment dat, disperat să se căsătorească cu Priscilla Presley.

„Priscilla l-a făcut pe Robert foarte fericit”, spune prietenul lor apropiat, Joni Migdal, în cartea mea „The Kardashians: An American Drama”, publicată în 2017. „Voia să se căsătorească cu ea și să aibă copii. Ăsta a fost cu siguranță planul lui”, adaugă el.

Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și au avut relații intime practic din momentul în care s-au cunoscut. Dar pasiunea le era întreruptă în mod bizar de Elvis, care atunci avea o relație cu Linda Thompson.

Citeşte și: Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

Citeşte și: Actrița pe care Elvis Presley a iubit-o mai mult decât pe Priscilla. Prietenii starului cred că finalul ar fi fost altul dacă se căsătoreau

Citeşte și: Alain Delon și Romy Schneider, o iubire mistuitoare. Actorul nu se desparte nici astăzi de poza actriței

Elvis o suna pe Priscilla Presley când aceasta avea relații intime cu Robert Kardashian

O persoană din anturajul lor și-a amintit că Robert Kardashian se plângea vehement de faptul că, în timp ce făcea dragoste cu Priscilla Presley, Elvis o suna și părea incoerent. Înfuriată, Priscilla punea receptorul pe pernă între ea și Robert și îi permitea să asculte conversațiile intime pe care le avea cu Regele.

Prietenul lui Kardashian, Larry Kraines, și-a amintit că Robert i-a spus că Priscilla e superbă, dar tipul ăsta, Elvis, nu încetează să o controleze.

Robert Kardashian le-a mărturisea prietenilor că Elvis nu vrea ca Priscilla Presley să se vadă cu alți bărbați pentru că o aveau pe Lisa Marie, iar Elvis era foarte foarte implicat în tot ceea ce ținea de fiica lui.

Citeşte și: Actrița Cybill Shepherd, „bântuită” de relația cu Elvis Presley. „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru”

Robert Kardashian o iubea pe Priscilla Presley, dar era deranjat de comportamentul lui Elvis

Robert Kardashian era foarte deranjat de situație și a început să simtă presiunea pe care Elvis o punea asupra Priscillei.

Relația de dragoste dintre Robert Kardashian și Priscilla Presley a fost inițiată în jurul anului 1975 de fratele mai mare al lui Robert, Tom Kardashian, care se întâlnea cu o fostă regină a frumuseții, Miss Missouri, Joan Esposito – fosta soție a managerului lui Elvis.

Priscilla a ajuns în cercul fraților Kardashian deoarece și Tom era interesat de ea. „Priscilla a decis să se întâlnească cu Robert, iar asta l-a înfuriat pe Tommy, aprinzându-i gelozia”, și-a amintit Joni Migdal.

Priscilla a schimbat într-adevăr multe în gândirea fratelui meu, despre cum ar trebui să se îmbrace, cum ar trebui să conducă și ce ar trebui să facă – și l-a schimbat cu ușurință pentru că era atât de atrăgătoare și a avut o influență asupra lui”, mărturisea Tom, în interviurile pentru cartea „The Kardashians: An American Drama”.

Priscilla Presley nu voia să mai fie controlată

Priscilla Presley simțea că Robert, la fel ca Elvis, încerca să o controleze. “S-a manifestat atunci când Kardashian a vrut să o transforme într-o casnică domesticită, asta a înfuriat-o pe Priscilla”, susține Migdal.

Actrița a încercat odată să pregătească cina pentru Robert Kardashian, pentru că o tot întreba, așa că a gătit sparanghel și a făcut tot posibilul să-l facă perfect. Ea a recunoscut că după acea masă el nu i-a mai cerut niciodată să-i mai pregătească ceva.

Supărată, Priscilla Presley a spus clar că o căsătorie nu mai e în cărți: „Uite, nu mă voi căsători cu nimeni până când Elvis va muri”, i-a transmis actrița lui Robert Kardashian.

Priscilla Presley și Robert Kardashian au plecat pe drumuri separate

În timp ce Priscilla Presley afirmă astăzi că Elvis a fost singurul bărbat pentru ea, Tom Kardashian dezvăluie adevăratul motiv pentru care mariajul ei cu Elvis s-a prăbușit.

„Elvis nu i-a permis Priscillei să meargă în turnee. El era Regele și toate aceste femei erau la îndemâna lui”, spune Tom. „Elvis le-a ținut pe Priscilla, pe Joan și pe celelalte iubite departe de ceea ce se întâmpla și de aceea relațiile au eșuat”.

Robert Kardashian avea să se căsătorească cu prima soție, Kris, în 1978. Cei doi au divorțat în 1991.

Când era pe moarte , în 2003, Priscilla Presley i-a telefonat, spun surse apropiate, și i-a spus cu blândețe că îl iubește, iar după acest episod Robert Kardashian avea lacrimi în ochi.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton