Prințul Harry, vizită surpriză la Castelul Windsor. Ducele de Sussex i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta

.

Prințul Harry a făcut o vizită surpriză la Castelul Windsor pentru a aduce un omagiu regretatei sale bunici, Regina Elisabeta a II-a, care a încetat din viață anul trecut pe data de 8 septembrie.

Ducele de Sussex a fost fotografiat ieșind din capela unde este înmormântată regina Elisabeta a II-a, în urma unei vizite surpriză. Capela memorială King George Vi, care se află între zidurile Capelei St George, este locul de veci al suveranei.

Prințul Harry, vizită surpriză la Castelul Windsor

O imagine cu Harry părăsind St George’s vineri dimineață a fost difuzată pe rețelele de socializare. Joi seară, mezinul regelui Charles i-a adus un omagiu regretatei suverane în cadrul unui discurs emoționant la WellChild Awards din Londra.

„După cum știți, ultima dată nu am putut participa la decernare, când bunica mea a murit. După cum de asemenea știți, ea ar fi fost prima persoană care ar fi insistat să vin la voi în loc să fiu alături de ea. Și de aceea știu că, la exact un an, ea ne privește în seara asta, fericită că suntem împreună și continuăm să evidențiem o comunitate atât de incredibilă”, a spus Prințul Harry în discursul său, potrivit Mirror.co.uk.

Harry a revenit în Marea Britanie pentru a treia oară în acest an. Însă, acesta s-ar putea să nu se întâlnească cu familia sa, după ce a supărat seniorii regali cu dezvăluirile făcute în cartea sa, „Rezervă”.

În timp ce ducele de Sussex se afla la Windsor, fratele său, Prințul William, și soția acestuia, Kate Middleton, erau în Țara Galilor, unde au marcat un an de la moartea Reginei Elisabeta printr-un mic serviciu privat.

Citește și: Ultimele cuvinte dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a. Dezvăluiri despre moartea Prințesei Diana și reacția Prințului Charles

Citește și: Ce se întâmplă la un an de la moartea Reginei Elisabeta. Cea mai scumpă monedă din lume, lansată în memoria suveranei

Citește și: Cel mai mare regret al Reginei Elisabeta. Decizia luată a urmărit-o toată viața

Citește și: Prințul Harry se întoarce în Anglia înainte de comemorarea Reginei Elisabeta, dar fără Meghan Markle

Prinșul William și Kate, tribut adus Reginei în Țara Galilor

Prințul William și Kate Middleton au călătorit vineri după-amiază la catedrala din St Davis, cel mai mic oraș din Marea Britanie. Cuplul, a cărei vizită a fost întârziată din cauza vremii, a fost aplaudat de aproximativ 300 de oameni care s-au adunat pe terenul vechii catedrale.

În timpul vizitei, Prinții de Wales au participat la o slujbă privată ce a durat 10 minute, în timp ce în biserică s-au aflat preoții, corul și 20 de invitați.

După slujbă, Kate, care a ales să poarte o rochie burgundy de la Eponin, a depus un buchet de flori format din iederă, eucalipt, trandafiri albi și flori de ceară, la un portret al regretatei Regine Elisabeta.

William și Kate vor participa apoi la o recepție cu 20 de persoane asociate cu vizitele anterioare ale Elisabetei a II-a la St Davids. St Davids a fost un loc de pelerinaj și cult de mai bine de 1.400 de ani, de când Sfântul David – patronul Țării Galilor – s-a stabilit acolo împreună cu comunitatea sa monahală în secolul al VI-lea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea cu Prințul Harry de la Castelul Windsor

Sursă foto: Profimedia, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton