Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales tortul de nuntă. Pentru ce aromă nonconformistă au optat

.
Prințul Harry (33 ani) și Meghan Markle (36 ani) urmează să se căsătorească la Castelul Windsor pe 19 mai. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură nunta anului 2018, dar până atunci, chiar și micile detalii legate de fericitul eveniment sunt savurate de fanii cuplului regal.

Unul dintre aceste detalii este și tortul regal, tortul pe care Harry și Meghan Markle îl vor împărți cu invitații lor de la nuntă. Dacă majoritatea cuplurilor optează pentru torturi de nuntă cu arome clasice – vanilie, ciocolată, șampanie sau fructe – nonconformiștii Harry și Meghan au ales un desert de nuntă ieșit din tiparele clasice.

Ce aromă va avea tortul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Tortul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu va fi unul obișnuit. Cuplul regal a ales o aromă mai puțin obișnuită – lămâie și soc.

După cum se arată într-un anunț oficial publicat pe contul de Twitter al Casei Regale Britanice, Claire Ptak, expert cofetar și deținătoarea cofetăriei organice Violet, din Londra, va fi cea care va crea tortul de nuntă al Prințului Harry și al lui Meghan Markle. „Prințul Harry și domnișoara Meghan Markle au rugat-o pe Claire Ptak să le creeze un tort cu lămâie și soc, care să surprindă aromele primăverii. Tortul va fi acoperit cu cremă proaspătă de unt și va fi decorat cu flori”.

Claire Ptak

Foto – Claire Ptak, cea care le va crea tortul de nuntă Prințului Harry și lui Meghan Markle

Cum va arăta tortul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Conform publicațiilor internaționale, Claire Ptak folosește pentru creațiile sale numai ingrediente organice, de sezon, și decorează adesea torturile pe care le realizează cu flori proaspete.

Iată câteva dintre torturile prezentate pe pagina sa oficială de Instagram!

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton