Prințul Harry se întoarce în Anglia înainte de comemorarea Reginei Elisabeta, dar fără Meghan Markle

.

Harry se reîntoarce în Anglia luna viitoare, dar nu o va avea alături pe Meghan Markle. Prințul, în vârstă de 38 de ani, va fi prezent la evenimentul anual de caritate WellChild, la care participă de 15 ani, la Londra, pe 7 septembrie, înainte de a pleca în Germania pentru competiția Invictus Games.

Chiar dacă în aceea perioadă familia regală va marca un an de la plecarea Reginei, Harry nu a primit o invitație la marea adunare.

Harry vine la Londra pentru un eveniment, apoi pleacă în Germania

Cu toate acestea, surse spun că el va călători singur în patria sa, deoarece soția sa, Meghan Markle, are angajamente cu cei doi copii: Archie, patru ani și Lilibet, doi ani.

În plus, ducele de Sussex nu își va vizita familia înstrăinată, care va comemora un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a doar o zi mai târziu. După câte se pare, Harry nu a primit încă o invitație la Castelul Balmoral pentru a se alătura familiei sale în acea noapte.

O sursă a spus, de asemenea, pentru Sun, la începutul acestei luni, că nu mai există nicio relație între ducii de Sussex și familia regală.

Citeşte și: Problemele i-au unit. Cum s-au afișat Harry și Meghan. Au ținut să demonstreze că dragostea lor nu a murit

Harry nu vrea să își vadă fratele și tatăl

Tensiunile dintre Meghan, Harry și familia regală s-au acutizat de când cei doi au părăsit familia regală în ianuarie 2020. Ulterior, cei doi au dezvăluit mai multe secrete într-un documentar și au scris si o carte despre monarhie, iar toate astea le-a afectat și mai mult legătura.

De fapt, ultima dată când cei doi au venit în Europa a fost la înmormântarea suveranei, pe 19 septembrie 2022.

Markle, în vârstă de 42 de ani, nu va veni cu Harry în Anglia, doarece va zbura direct în Germania din California pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus.

Potrivit expertului regal Angela Levin, Meghan va transmite un mesaj personal de „curaj și rezistență” veteranilor răniți care concurează la jocuri.

Citeşte și: Prințul Harry și Meghan, final de mariaj? Problemele cu care se confruntă ducii de Sussex

Citeşte și: Încă o lovitură pentru Harry și Meghan! Familia regală a ignorat aniversarea lui Lilibet

Citeşte și: Harry a mers la Palatul Buckingham când familia regală era ocupată cu încoronarea. Care este motivul?

Meghan Markle e contestată tot mai mult

Cu toate acestea, Levin spune că subiectul ales de Markle este „ironic”, dat fiind faptul că actrița din „Suits” nu reprezintă niciunul dintre aceste lucruri.

Dacă acum pregătește un discurs cu ceva mai multă greutate, fosta actriță nu a avut decât laude pentru soțul ei la ceremonia de deschidere a jocurilor din 2022.

„Nu l-aș putea iubi și respecta mai mult și știu că toți simțiți la fel. El este fondatorul Jocurilor Invictus și tatăl celor doi micuți ai noștri, Archie și Lili”, a spus ea atunci.

Harry – care a servit în armata britanică timp de 10 ani – a fondat evenimentul în 2014. De fapt, Netflix a realizat un documentar despre competiție, numit „Heart of Invictus”, care urmează să fie lansat în cursul acestei luni.

În trailerul viitorului film, Harry vorbește despre experiența sa în organizarea evenimentului anual și încercarea de a aduce împreună veteranii.

Foto: Profimefia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton