Prințul Harry, panicat și stresat în public. Ce se întâmplă cu ducele de Sussex

.

Aparițiile publice nu au fost grozave pentru Prințul Harry și Meghan Markle în ultima vreme. La ultimul eveniment, Harry a arătat total confuz și panicat pe scenă, în timpul unei strângeri de fonduri în scopuri caritabile.

Expertul în limbajul corpului și autorul Jess Ponce a spus că Harry „cu siguranță s-a luptat să fie Alteța Sa regală”. Mai mult, se pare că ducele de Sussex s-a simțit incomod pe tot parcursul evenimentului.

Prințul Harry, panicat și stresat în public

Deși a încercat să mențină aparețele, Prințul Harry s-a dat de gol prin acțiunile sale.

„După o primă salutare, Prințul Harry a făcut tot posibilul să fie și politicos și cavaleresc, îndemnându-și soția să meargă înaintea lui. El a făcut semn cu mâna dreaptă în spatele ei, apoi Meghan a făcut un pas înainte și a întins din greșeală mâna spre microfon”, a afirmat expertul în limbajul corpului pentru Mirror.co.uk.

Acela a fost doar începutul problemelor pentru Harry și Meghan. Un pas greșit și întreaga lor prezență pe scenă părea să se prăbușească.

Din acel moment, a spus Jess Ponce, „confuzia și-a făcut loc” și cei doi au fost nevoiți să își recâștige calmul și să rămână „regali”.

Această fațadă nu a rămas mult timp în picioare, însă, un semn dându-l de gol pe ducele de Sussex.

„A început să-și frece mâinile în timp ce el și Meghan continuau să meargă înainte. S-ar putea presupune că și-a frecat mâinile în efortul de a obține puțină căldură, dar gestul ar putea fi, de asemenea, un semn de nervozitate”, a explicat expertul în limbajul corpului.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Harry. Bijuteria, estimată la peste 150.000 de dolari

Citește și: Povestea emoționantă a brățării pe care Prințul Harry o poartă de mai bine de 20 de ani

Meghan Markle, deranjată de organizatori

După ce i-a fost înmânat microfonul, acesta l-a dat rapid înapoi.

„Acest lucru a fost urmat din nou de o frecare a mâinilor”, a precizat Jess.

În timp ce Harry se străduia să își păstreze calmul, soția lui încerca să pună mâna pe microfon. După ce prima ei încercare de a apuca microfonul a eșuat, Harry i-a făcut semn crainicului să-i dea microfonul în locul lui. Ei au refuzat, totuși, iar acest lucru a deranjat-o pe Meghan Markle.

Această apariție publică a ducilor de Sussex nu a fost deloc pe placul fanilor regali.

„Prințul Harry este ca o persoană timidă. Se comportă ca și cum n-ar fi antrenat acasă. Dacă gazda îți înmânează microfonul, nu-l dai soției tale. Soția lui Harry este neplăcută și niciun discurs nu va schimba asta”, a scris o persoană pe Twitter.

Citește și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

Citește și: Prințul Harry, vizită surpriză la Castelul Windsor. Ducele de Sussex i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta

Prințul Harry, acces interzis la Castelul Windsor

Prințului Harry i s-a refuzat cererea de a rămâne la Castelul Windsor luna trecută, când a călătorit la Londra pentru Premiile WellChild, înainte de a merge în Germania pentru Jocurile Invictus.

Se pare că ducele de Sussex ar fi întrebat dacă ar putea sta într-o cameră de la Castelul Windsor, astfel încât să poată vizita locul de odihnă al Reginei de la Capela St George, la aniversarea unui an de la decesul ei, însă cererea a fost respinsă. Motivul: a anunțat din scurt sosirea și nu este suficient spațiu.

Această situație l-a determinat pe mezinul Regelui Charles să își dorească să aibă o casă în Marea Britanie, dar Meghan nu este deloc interesată de această idee.

După ce au părăsit Familia Regală pentru a începe o nouă viață în Statele Unite, Prințul Harry și Meghan Markle și-au păstrat casa dăruită de Regina Elisabeta, Frogmore Cottage. Însă, anul acesta, Regele Charles a decis să îi evacueze de pe această proprietate, ducii de Sussex fiind nevoiți să își transporte toate lucrurile în California.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Harry și Meghan

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton