Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles. De ce nu mai vrea Meghan Markle „să pună piciorul” în Anglia

.

Prințul Harry (39 ani) a călătorit din Los Angeles în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl, după ce Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Ducele de Sussex a aterizat marți la Londra, fără Meghan Markle.

Cei doi s-au întâlnit nu la Windsor, ci la Clarence House, fosta reședință a regelui, pe când era Prinț de Wales. Harry a fost escortat de poliție până la locul întâlnirii, în urma zborului care a durat 10 ore.

Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles

Deși nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să lase în urmă orice neînțelegere pe care o are cu familia regală pentru a fi alături de tatăl său în aceste momente, Prințul Harry a putut sta în prezența Regelui Charles doar 30 de minute. Atât a durat reuniunea lor, înainte ca monarhul să urce în elicopter și să plece, notează Mirror.co.uk.

Suvernaul britanic și soția sa, Camilla, s-au retras în această perioadă la Sandringham, pentru a se recupera. Acesta revine la Londra o dată pe săptămână, pentru a fi supus tratamentului.

Ducele de Sussex nu a fost cazat în niciuna dintre locuințele deținute de familia regală, ci a fost nevoit să stea la un hotel din Londra.

Ultima dată când Prințul Harry a călătorit în Marea Britanie a fost în mai 2022, la încoronarea regelui. Și atunci călătoria sa a fost una scurtă, acesta alegând să se întoarcă acasă la soția și copiii săi, la câteva ore de la încheierea evenimentului istoric.

Citește și: Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry, de urgență în Marea Britanie

Citește și: Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

Prințul William nu vrea să își vadă fratele

În timp ce Regele Charles a ales să se întâlnească cu mezinul lui, Prințul William ar refuza cu desăvâșire să își vadă fratele.

„Motivul principal al ducelui de a călători în Marea Britanie este să-și viziteze tatăl. Dacă ar fi apărut ocazia de a-l vedea pe Prințul de Wales, atunci ducele ar fi acceptat-o cu plăcere”, a spus o sursă apropiată lui Harry.

Însă se pare că William nu are niciun plan de a se reuni cu fratele său mai mic, acesta având agenda plină.

„Principalul obiectiv al prințului este pentru soția lui, care se recuperează după o intervenție chirurgicală, cei trei copii ai săi și acum tatăl său. Nu există planuri ca vizita lui Harry să acționeze ca un fel de vehicul pentru reconciliere”, a declarat o susrsă apropiată Prințului moștenitor.

Acesta a renunțat la angajamentele regale în ultimele săptămâni, pentru a avea grijă de cei trei copii ai săi – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – în timp ce soția sa, Kate Middleton, își revine după recenta intervenție chirurgicală la abdomen. Prințul de Wales revine miercuri, 7 februarie, la îndatoririle publice.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

Citește și: Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

De ce Meghan Markle nu l-a însoțit pe Harry în Marea Britanie

În timp ce Prințul Harry a plecat în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl în urma diagnosticului primit de rege, Meghan Markle a decis să rămână acasă, în California, împreună cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet.

Însă nu micuții ar fi adevăratul motiv pentru care ducesa de Sussex a hotărât să nu îl viziteze și ea pe Regele Charles. Se pare că aceasta nu are intenționa să mai calce vreodată în acea țară.

Potrivit autorului regal Omid Scobie, ducesa „nu s-a simțit niciodată ca acasă” în Marea Britanie. El a scris că Meghan „nu vrea să mai pună piciorul în Anglia”.

Aceasta nu a participat nici la încoronarea regelui în mai 2022, iar Omid a susținut că Markle nu vrea „să se scufunde înapoi în telenovela de la palat”.

În ianuarie 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la îndatoririle de membri seniori ai Casei Regale și după câteva luni s-au mutat în Statele Unite.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton