Prințul Harry, înapoi în Marea Britanie: „Încântat că a venit”. Cum a decurs revederea cu Prințul William

.

Prințul Harry a revenit în Marea Britanie și s-a revăzut pentru prima dată cu fratele său, Prințul William, de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022. Ducele de Sussex a participat la slujba de înmormântare a unchiului său, Lord Robert Fellowes.

Prințul Harry, reuniune cu Prințul William

Călătoria neașteptată a Prințului Harry peste Atlantic pentru a aduce un omagiu la slujba de pomenire a regretatului său unchi, Lord Robert Fellowes, a fost profund emoționantă, lăsându-l „mulțumit” pe ducele de Sussex, iar pe cei prezenți „uimiți”, potrivit unei surse.

Mezinul Regelui Charles a zburat în Marea Britanie cu doar două zile înaintea aniversării morții mamei sale, Prințesa Diana. Deși s-a întâlnit cu fratele său, Prințul William, cei doi s-au așezat separat, cu grupuri diferite de veri materni.

„Majoritatea oamenilor au fost uimiți că a venit Harry. A fost într-o formă remarcabil de bună și se poate spune că a fost încântat să-i vadă pe toți. Și a fost foarte mulțumit că a venit”, a dezvăluit o sursă prezentă la eveniment pentru People.

Mulți invitați, inclusiv membri ai familiei extinse Spencer și prieteni, s-au adunat în jurul lui Harry pentru a vorbi cu el.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Citește și: Expert regal: Prințul Harry „s-a plictisit și simte lipsa vechii vieți”. Ce ar plănui să facă ducele de Sussex

Deși frații regali au stat aproape unul de celălalt în timp ce discutau cu alții, Harry nu a fost văzut vorbind cu fratele său, Prințul William. De asemenea, se crede că Harry nu și-a văzut tatăl, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, care este tratat pentru cancer și stă la Castelul Balmoral din Scoția.

„Având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat cu sănătatea familiei, bănuiesc că vrea să petreacă timp cu oamenii. Este foarte apropiat de familia mamei sale”, a precizat o sursă apropiată.

Ducele de Sussex nu își dorește să se restabilească în Marea Britanie

Prințul Harry „nu are niciun interes” să părăsească Statele Unite și să revină la îndatoririle regale în Marea Britanie, au spus surse apropiate acestuia pentru DailyMail.

Ducele de Sussex ar fi cerut sfaturi de la foști asistenți de încredere cu privire la modul de a planifica o întoarcere în Marea Britanie – la aproape cinci ani după ce el și soția sa, ducesa de Sussex, au demisionat din funcția de membri ai familiei regale și au plecat la Montecito.

Citește și: O femeie s-a dat drept împărăteasa unui regat inexistent pentru a intra în „lumea bună” din Italia. L-a păcălit chiar și pe Prințul Harry

Citește și: Mobilizare de forțe pentru protecția Ducilor de Sussex în Columbia. Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru noul turneu: „Este culmea ipocriziei”

Dar surse apropiate lui Harry, care săptămâna viitoare împlinește 40 de ani, au declarat pentru Daily Telegraph că acesta are un nou set de prieteni „uimitori” în Statele Unite și mai multe proiecte la orizont.

În prezent, ducele se pregătește pentru o călătorie la New York, unde va lua parte la angajamente legate de diferitele sale organizații caritabile, inclusiv Halo Trust și Diana Award.

Surse au subliniat că Harry și Meghan Markle, care și-au petrecut ultimii patru ani trăind într-un exil autoimpus în California împreună cu cei doi copii ai lor, nu caută o întoarcere permanentă în Regatul Unit.

Separat, Ducele a trimis mesaje de conciliere unui număr de vechi prieteni din Marea Britanie pe WhatsApp. Ei sunt gata și dispuși să-l ajute să revină ușor în Marea Britanie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton