Prințul Harry visează la o împăcare. Ducele de Sussex își dorește discuții private cu membrii Familiei Regale: „Va avea un efect de undă”

.

Cartea Prințului Harry, „Rezervă”, a ajuns deja în librăriile din străinătate. Ducele de Sussex a făcut mai multe dezvăluiri privind viața sa privată și a lansat atacuri la adresa familiei regale britanice.

Prințul susține că în urma a tot ce s-a întâmplat, doar Casa Regală a avut de pierdut.

Prințul Harry, despre oportunitatea „ratată” de Familia Regală

Harry a afirmat, în cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune CBS, că Familia Regală britanică a „ratat o oportunitate enormă” pentru „reprezentare” cu soția sa, Meghan Markle.

De asemenea, el a precizat că monarhia ar trebui să facă niște modernizări.

„Cred că același proces prin care am trecut, în ceea ce privește propria mea părtinire inconștientă, ar fi extrem de benefic pentru ei”, a spus ducele în cadrul interviului, potrivit People.

„Nu este rasism, dar este părtinire inconștientă – dacă nu este confruntată, dacă nu înveți cum să te îndepărtezi de ea, se poate transforma în rasism. Dar a fost o oportunitate imensă ratată cu soția mea”, a precizat Prințul Harry.

Jurnalistul Michael Strahan l-a rugat să elaboreze.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri uluitoare în cartea „Rezervă”: „Am luat cocaină”. Ducele ar putea fi considerat „trădător” de Casa Regală

Citește și: Prințul Harry spune că își vrea familia înapoi, însă Casa Regală este „sătulă de fluxul de dezinformare” al ducilor de Sussex

„Reprezentarea este ceea ce mi-a spus ea chiar de la început, este reprezentare. Iar eu, ca un om alb privilegiat, nu am înțeles despre ce vorbea”, a precizat ducele de Sussex.

Prințul a continuat, spunând că Meghan a fost tratată diferit de celelalte femei care s-au alăturat familiei regale.

„Lucrurile prin care Meghan a trecut au fost asemănătoare, în parte, cu cele prin care au trecut Kate și Camilla – dar circumstanțe foarte diferite. Dar adaugi elemntul rasei, pe care presa britanică l-a atacat imediat”, a explicat Harry.

Ducele de Sussex speră să se împace cu familia sa

Deși a spus o mulțime de lucruri care au dăunat familiei regale, Prințul Harry speră încă la o împăcare cu tatăl și fratele său.

„Dacă putem ajunge în punctul împăcării, va avea un efect de undă în întreaga lume”, a afirmat ducele de Sussex.

„Cred asta cu sinceritate, iar acest lucru mă împinge. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci este foarte trist”, a subliniat Harry.

Citește și: Prințul Harry îl acuză pe Prințul William de agresiuni fizice: „M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ”

Citește și: Controversatele dezvăluiri făcute de Prințul Harry în documentarul Netflix: de la avortul suferit de Meghan, la țipetele lui William

Într-un alt interviu acordat ITV, ducele a explicat că își vrea familia înapoi, însă își dorește „o familie, nu o instituție”.

„Mi-ar plăcea să îmi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să am din nou un frate”, a spus Prințul Harry în cadrul acelui interviu.

Familia Regală nu mai are încredere în Prințul Harry

În timpul interviului cu Tom Bradby, Harry a spus că este deschis unei împăcări cu familia regală și chiar ar putea sa revină parțial în rolul de senior regal, cu o singură condiție: să aibă conversații sincere cu familia sa, iar aceste conversații să rămână private.

„Nu știu dacă vor urmări acest interviu, dar ceea ce au ei să îmi spună mie și ce am eu să le spun lor se va face în privat și sper că va putea rămâne astfel”, a declarat Prințul Harry, precizând că nu își dorește ca „discuțiile sincere să fie date presei”.

Potrivit Daily Mail, comentariu ducelui a fost catalogat ca fiind ironic, după ce acesta a redat în cartea sa autobiografică mai multe momente private.

O sursă regală a afirmat pentru The Mirror: „Ironia o vede întreaga lume, mai puțin Harry”.

„Întotdeauna a existat puțină încredere înainte de aceste scene, dar acum nu a mai rămas niciun pic de încredere pentru Harry”, a mai spus sursa.

Se pare că Familia Regală se teme că orice discuție avută în privat cu Harry va fi expusă mai devreme sau mai târziu, chiar de ducele de Sussex.

Katie Nicholl a afirmat pentru Page Six: „În privat, William este furios și devastat. Casa Regală au fost surprinși de nivelul detaliilor și de cât de departe a putut merge Harry cu toate acestea”.

„Chiar se simte că o limită a fost depășită”, a mai spus Nicholl.

Cartea „Rezervă” urmează să ajungă și în ROmânia, la editura Nemira, pe 23 ianuarie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton