Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

.

Prințul Harry (39 ani) a dezvăluit de ce alege să nu o ia cu el pe soția sa, Meghan Markle (42 ani), de fiecare dată când călătorește în Marea Britanie. Ducesa de Sussex a pășit pentru ultima dată în Anglia la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022.

Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle, în Marea Britanie

Prințul Harry (Prințul Harry și-a împărtășit temerile cu privire la revenirea lui Meghan Markle în Regatul Unit al Marii Britanii. Ducele de Sussex a vorbit despre preocupările sale cu privire la siguranța familiei sale, în timpul unui nou interviu pentru documentarul ITV Tabloids on Trial, care a avut premiera pe 25 iulie.

„Este încă periculos și tot ce este nevoie este un singur actor, o persoană care citește aceste lucruri pentru a acționa după ceea ce a citit”, a afirmat Prințul Harry, citat de People.

„Și fie că este un cuțit sau un acid sau orice altceva, acestea sunt lucruri care mă preocupă cu adevărat. Este unul dintre motivele pentru care nu îmi voi aduce soția înapoi în această țară”, a continuat ducele de Sussex.

În 2022, Neil Basu, fostul șef al poliției metropolitane de combatere a terorismului, a declarat că au existat amenințări reale la adresa vieții ducesei de Sussex în timp ce aceasta a trăit în Regatul Unit.

„Am avut echipe care au investigat. Oamenii au fost urmăriți penal pentru acele amenințări”, a precizat Neil Basu atunci.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle la cea de-a doua întâlnire: „A intrat purtând o rochie drăguță albastră”

Citește și: Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

Citește și: Meghan Markle, cu un colier de peste 15.000 de euro la gât, la prânz cu o prietenă. Cum arată bijuteria / Foto

Citește și: Dieta strictă a lui Meghan Markle. Care este mâncarea preferată a Ducesei de Sussex: „Sunt un mare fan”

Ducele de Sussex, nevoit să se retragă din rolul de senior al Casei regale britanice

Prințul Harry a declarat anterior că „s-a simțit forțat” să se retragă din rolul său regal și să părăsească Marea Britanie, invocând preocupări de securitate pentru familia sa. La scurt timp după ce cuplul și-a anunțat decizia de a se retrage în calitate de membri ai familiei regale, Comitetul Executiv pentru Protecția Regalității și a Personajelor Publice (RAVEC) le-a eliminat dreptul automat la securitatea poliției din Regatul Unit.

Deși Ducele de Sussex s-a oferit să acopere costurile securității, oferta a fost respinsă, iar la începutul acestui an, judecătorul de la Înalta Curte Peter Lane a menținut decizia de a-și retrograda securitatea.

Prințul Harry plănuiește să facă recurs împotriva deciziei.

„Ducele nu cere un tratament preferențial, ci o aplicare corectă și legală a propriilor reguli ale RAVEC, asigurându-se că primește aceeași considerație ca și alții, în conformitate cu politica scrisă a RAVEC”, a spus un purtător de cuvânt juridic.

Într-o declarație la Înalta Curte din Londra la acea vreme, Prințul Harry a spus că are nevoie de securitatea poliției pentru ca cei doi copii ai săi, Prințul Archie (5 ani) și Prințesa Lilibet (3 ani), „să se simtă ca acasă” în țara sa natală.

„Marea Britanie este casa mea. Regatul Unit este esențial pentru moștenirea copiilor mei și un loc în care vreau ca ei să se simtă acasă la fel de mult ca locul în care locuiesc în prezent în Statele Unite”, a spus Harry.

„Asta nu se poate întâmpla dacă nu există posibilitatea de a le menține în siguranță atunci când se află pe pământul Regatului Unit”, a subliniat ducele de Sussex.

„Nu îmi pot pune soția în pericol așa și, având în vedere experiențele mele de viață, sunt reticent să mă pun și eu în pericol inutil”, a adăugat el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton