Prințesa Martha Louise a Norvegiei, anchetată înainte de nuntă. De ce este acuzată fiica Regelui Harald

.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei (52 ani) este anchetată înainte de nunta cu „șamanul american” Durek Verrett ce va avea loc în luna august. Tânăra a renunțat la îndatoririle regale oficiale în urmă cu doi ani și nu are voie să își folosească titlul regal în anumite contexte. Acum, aceasta a ajuns în mijlocul unei anchete din cauza unor sticle de gin.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, anchetată înainte de nuntă

Prințesa Martha Louise a Norvegiei a ajuns în centrul unei anchete după ce numele ei, alături de titlul regal, a apărut pe eticheta unei sticle de gin ce a fost lansat pentru a marca nunta ei cu Durek Verrett de luna viitoare.

Fiica Regelui Harald al V-lea al Norvegiei, care se va căsători în august în Geiranger, Norvegia, nu are voie să își folosească titlul de prințesă în contexte comerciale. Prințesa și iubitul ei au fost supuși unor critici aspre și sunt acum investigați de autoritățile sanitare pentru lansarea unui gin pe a cărui etichetă au fost folosite numele lor, dar și o monogramă, cu referire la titlul ei regal.

„Am creat acest gin pentru nunta Prințesei Martha Louise și Durek Verrett la Geiranger în august 2024”, se arată pe eticheta ginului de zmeură, afine și coacăze negre, potrivit The Guardian.

Nunta cu Durek Verrett vine la doi ani după ce Prințesa a renunțat la atribuțiile regale oficiale. Tatăl ei, regele Harald al V-lea, a decis că își va păstra titlul regal, însă i s-a impus să clarifice diferența dintre activitățile ei de afaceri și rolul de membru al familiei regale și i s-a interzis să își folosească titlul în legătură cu „activitatea comercială”.

Citește și: Cum arăta Selena Gomez înainte de botox. Actrița, transformată de tratamentul pentru boala Lupus: „Prefer să fiu sănătoasă” / Foto

Citește și: Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky. Vestea dată de artistă la Jocurile Olimpice de la Paris

Un purtător de cuvânt al prințesei a precizat că includerea numele ei a fost o greșeală și a spus că va fi eliminat din loturile viitoare.

Prințesa, criticată pentru acțiunea sa

Deși Prințesa a negat că ar avea vreo legătură cu sticla de gin, producătorul a afirmat cu totul altceva.

Potrivit unei scrisori a producătorului de gin Oslo Håndverksdestilleri (OHD) către Direcţia norvegiană pentru sănătate, văzută de Aftenposten, cuplul a fost implicat în procesul de proiectare a etichetei. De asemenea, producătorul a scris că a fost ideea prinţesei de a face un gin pentru nuntă şi de a-l vinde pe piaţa liberă la retailerul de alcool Vinmonopolet, administrat de stat.

„Atât DV (Durek Verret)], cât şi ML (Martha Louise) au fost implicaţi în proiectarea textului de pe sticlă”, arată scrisoarea.

Citește și: Lady Gaga, Celine Dion și Nadia Comăneci, apariții spectaculoase la Jocurile Olimpice de la Paris

Citește și: Regula pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să o încalce acasă

S-a convenit, de asemenea, adaugă scrisoarea, ca „OHD să facă produsul disponibil pentru cumpărare la nuntă şi că OHD ar putea lansa produsul la Vinmonopolet”.

Direcţia norvegiană pentru sănătate a confirmat că examinează cazul „ca parte a mandatului nostru de a supraveghea respectarea interdicţiei norvegiene împotriva publicităţii pentru băuturi alcoolice”.

Festivităţile de nuntă vor începe pe 29 august la Ålesund, unde mirii vor călători pe mare împreună cu invitaţii lor până la Geiranger. Nunta, care va avea loc două zile mai târziu, va fi un eveniment privat la Hotelul Union, cu 197 de camere.

Prințesa Martha Louise a mai fost căsătorită în trecut cu Ari Behn, un scriitor și pictor norvegian ce s-a sinucis în anul 2019, la trei ani de la divorț, cu care are trei fete.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Prințesa Martha Louise

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton