Prințesa Diana, dată în vileag de bucătar. Ce mânca fosta soție a Regelui Charles de mai multe ori pe săptămână

.

Prințesa Diana mânca sănătos, potrivit unui bucătar regal. Ba mai mult, exista un fel de mâncare vegetariană care îi plăcea în mod deosebit și pe care îl servea de mai multe ori pe săptămână.

Prințesa lua masa la Palatul Buckingham și la restaurante de lux, așa că avea ocazia să guste preparate delicioase din întreaga lume. Cu toate astea, prefera doar anumite lucruri.

Prințesa Diana s-a confruntat și cu bulimia

Pe canalul său de YouTube, fostul bucătar regal Darren McGrady a vorbit despre preparatele pe care Diana le mânca la prânz sau la cină de două sau trei ori pe săptămână.

„Ea s-a confruntat cu bulimia, așa că îmi spunea: „Darren, tu ai grijă de toate grăsimile, eu mă ocup de carbohidrații la sală”, povestește el.

Citeşte și: Prințesa Diana, trucurile de machiaj care îi amplificau frumusețea. Ce schimbări a făcut în rutina ei pe parcursul anilor

Citeşte și: Au trecut 42 de ani de la nunta Prințesei Diana cu Charles. Detalii mai puțin știute despre eveniment

Cu ce preparate o răsfăța bucătarul pe Prințesa Diana

Darren a explicat că stilul său de gătit s-a schimbat după acea interacțiune. Bucătarul regal a renunțat la „cremele grele și sosurile bogate”. În schimb, totul era despre „alimentația sănătoasă”. „Mânca ardei umpluți de două sau trei ori pe săptămână. Era felul ei de mâncare preferat”, le-a mărturisit Darren admiratorilor regali.

Prințesa Diana adora mâncărurile vegetariene, nu pe cele cu carne, așa că ardeii umpluți erau perfecți pentru ea, precum și vinetele umplute.

Citeşte și: Prințesa Diana și Fergie au sfidat familia regală și au ajuns să fie arestate. Povestea pe care nimeni nu o poate uita

Citeşte și: Rochia iconică purtată de Prințesa Diana a fost scoasă la licitație. S-a vândut cu o sumă record

Prințesa Diana nu refuza usturoiul

Mesele Prințesei conțineau foarte puține grăsimi, cu siguranță erau fără unt sau creme sau ceva de acest gen, dar usturoiul era bine venit. Cu toate acestea, unii regali nu îl suportă.

Ardeii umpluți pe care Diana îi consuma conțineau orez, dovlecel și ciuperci. Darren adăuga și puțină mozzarella și parmezan, dar prepara și un sos de roșii.

Darren McGrady a servit familia regală timp de 15 ani.

Prințesa Diana mai avea o mâncare preferată, care era, de fapt, o combinație între un cartof copt și ouă. Ea voia să aibă asta în meniu cel puțin o dată pe săptămână. „Îi plăcea oul ăla poșat de deasupra, puțin sos olandez și niște spanac pe fund”, susține Darren McGrady.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton