„Îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”. Prin ce a trecut Maria Constantin în timpul căsniciei cu Marcel Toader

.

Maria Constantin a dezvăluit lucruri neștiute despre căsnicia cu Marcel Toader, despre care spune că a fost cea mai urâtă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 36 de ani a mărturisit că a ajuns la psiholog, pentru a-și putea depăși problemele.

Invitată în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu, Maria Constantin a afirmat că mariajul cu omul de afaceri, care a decedat în anul 2019, nu a fost deloc ușor, mai ales că povestea lor de iubire s-a transformat într-una care i-a adus multă suferință.

Maria Constantin, dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader

Marcel Toader a fost cel de-al doilea soț al cântăreței. Relația lor a început frumos și totul a avansat atât de bine încât a decis să îi accepte cererea în căsătorie. Însă lucrurile aveau să meargă într-o cu totul altă direcție.

Artista a mărturisit că această căsnicie a fost una grea, mai ales atunci când era implicată în diferite scandaluri, în presă.

Citește și: Viciul la care a renunțat Maria Constantin chiar înainte de nuntă: „M-am apucat atunci când tatăl meu a murit și nu m-am oprit”/ Exclusiv

Citește și: La cine stau banii în cuplul Maria Constantin – Robert Stoica după căsătorie. „Îmi place să trag și să realizez”

„Am fost înșelată. Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist, nu am vrut să mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor, toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am”, a afirmat Maria Constantin.

„Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Artista a dezvăluit că plângea zilnic și ajunsese să își dorească să moară.

Nu avea sens să spun verzi și uscate despre omul lângă care am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care nu a mai fost frumoasă, s-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea. În primul rând nu mă respectam pe mine, mă degradam și mă coboram la un nivel la care nu ar fi fost mândri părinții mei de mine. Asta să nu creadă oamenii că eu nu am fost afectată. Nu știe nimeni că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”, a povestit cântăreața.

Citește și: Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day: „Asta e o capcană”. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu / Video

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Maria Iordănescu și soțul ei, după ce au devenit părinți: „Îl văd diferit” / Exclusiv

Aceasta a dezvăluit că a fost nevoită să caute ajutor specializat pentru a putea trece peste acea perioadă dificilă.

Am ajuns și la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste toate lucrurile astea. Am încercat să mă îngrop în muncă, să nu mai fiu atentă, chiar dacă presa era pe la porțile facultății”, a precizat ea.

Maria Constantin a explicat că, mai ales după maortea tatălui ei, nu a vrut să se complacă într-o căsnicie în care nu era fericită, astfel că a ales să divorțeze.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maria Constantin

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton