Primul mesaj al Mihaelei Buzărnescu după accidentarea la gleznă. Ce a transmis sportiva

.

Mihaela Buzărnescu (30 ani), numărul 20 mondial, s-a accidentat miercuri la Montreal, însă până acum nimeni nu știa cât de grav a fost accidentul ei de pe terenul de tenis. Iată primul ei mesaj după accidentare!

Sportiva a ținut să lămurească situația, pe o rețea de socializare, transmițându-le fanilor că nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, dar că există și o veste bună în toată această situație – nu are niciun os rupt.

„Vestea bună: niciun os rupt. Vestea proastă: un ligament rupt, două întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca la US Open Series, dar voi face tot ce-mi va sta în putință pentru a mă recupera, astfel încât să pot să particip la turneul asiatic. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și promit să vă țin la curent cu starea mea”, a scris sportiva pe contul ei de Twitter. Mesajul său a fost însoțit și de o fotografie în care se poate vedea glezna accidentată.

mihaela buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a revenit în tenis în 2017, după ce la vârsta de 18 ani a suferit o accidentare gravă la umăr, care a obligat-o să se retragă din competiții. În ultimul an, ea a avut o ascensiune spectaculoasă, ajungând numărul 20 mondial, după ce căzuse tocmai pe poziția 240 WTA.

Foto – Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton