Primul Crăciun pentru Pepe, alături de fiul său. Imagini adorabile, publicate de prezentatorul „Te cunosc de undeva”

.

Pepe este entuziasmat că va petrece primul Crăciun alături de băiețelul său. Prezentatorul emisunii „Te Cunosc de Undeva” a postat mai multe imagini adorabile cu cel mic, lângă brad.

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa Yasmine Ody. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel, iar artistul este tare mândru și îl postează pe cel mic ori de câte ori are ocazia.

Imagini adorabile cu fiul lui Pepe lângă brad

Pepe este destul de activ în mediul online și îi place să împărtășească cu fanii momente importante din viața sa. Anul acesta, Pepe va face primul Crăciun și din postura de tătic de băiat. Cu această ocazie, artistul și-a încântat fanii cu mai multe imagini adorabile cu cel mic lângă brad.

„Ne pregătim intens !!! Primul CRĂCIUN se apropie cu paşi repezi!!! ”, a scris Pepe în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

VEZI ÎN GALERIA FOTO imaginile adorabile cu fiul lui Pepe!

Ce spune Pepe despre faptul că este tată de băiat

Invitat acum ceva timp în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a povestit cu zâmbetul pe buze că este cu adevărat împlinit de când a devenit tată de băiat, chiar dacă nu mai are timp liber.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r. – să fii tată de băiat sau de fată). (…) Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online”, a declarat Pepe la „Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Pepe s-a căsătorit a treia oară

După nici doi ani de relație, Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody în mare secret, iar pe 7 iunie s-a născut și fiul lor. Solistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011.

Sursa Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton