„Se blestema că e nevinovat”. Primele reacții ale vedetelor după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

.

Dorian Popa a fost surprins la volan sub influența substanțelor interzise. Artistul în vârstă de 35 de ani a fost testat pozitiv la canabis cu aparatul Drugtest și i-a fost făcut dosar penal, după ce a fost oprit în trafic în localitatea Domnești, vineri, 27 octombrie 2023. În urma acestui incident, mai multe vedete și-au exprimat părerea, în timp ce altele spun că au vorbit cu vloggerul și susțin că acesta este plin de regrete.

Dorian se afla la volanul mașinii sale în momentul în care polițiștii de la Rutieră l-au oprit în trafic. Se pare că acesta era îmbrăcat doar într-un halat și se îndrepta spre casă, după ce participase la o petrecere. Dorian Popa este cunoscut pentru faptul că militează pentru o viață sănătoasă și împotriva consumului de alcool și droguri.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Vineri, 26 octombrie, în jurul orei 21:25, Dorian a fost oprit în trafic. Și mare a fost surprinderea tuturor când acesta a fost testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv la canabis.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul reprezentanților Brigăzii Rutiere.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicat.

Dorian Popa nu a făcut nicio declarație până în prezent cu privire la acest incident, însă mai multe vedete din showbiz au vorbit cu el și spun că el se declară „nevinovat”.

Citește și: Dorian Popa, victima escrocheriilor lui Călin Donca. „Nu știu ce urmează cu investițiile!”

Citește și: Paula Seling, impresionată de sfaturile lui Dorian Popa pentru fiica ei, Elena: „O dicție impecabilă și o exprimare corectă”

Mama lui Dorian Popa, primele declarații

Printre mele care au hotărât să vorbească despre acest subiect a fost mama artistului, Luminița Popa. Aceasta i-a luat apărarea fiului ei și este de părere că Dorian „nu se va băga într-o gaură de șarpe”.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt doar mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a afirmat Luminița Popa pentru Click.

Și se pare că aceasta a avut dreptate, întrucât Dorian își continuă activitatea pe rețelele de socializare, însă fără a face vreo referire la faptele sale.

Citește și: Cine este și cum arată „asistenta” lui Dorian Popa. „Muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”

Citește și: Alina Sorescu: „În perioadele mai grele, muzica mi-a fost refugiu” / Exclusiv

Elena Merișoreanu spune că Dorian Popa susține că e nevinovat

Elena Merișoreanu și Dorian Popa s-au împrietenit în timpul unei emisiuni televizate, astfel că, după apariția știrilor privind faptul că artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise, a decis să îl contacteze. Artista a declarat acum că acesta susține că este nevinovat, că a inhalat substanța din greșeală.

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea săracul, se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

„Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, a povestit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Vedetele și-au expus părerea în spațiul public

Printre vedetele care și-au spus părerea despre situația lui Dorian Popa se numără Adriana Bahmuțeanu, Gigi Becali și Mara Bănică.

Gigi Becali condamnă dur faptul că Dorian Popa a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și spune că ar trebui să primească o pedeapsă aspră.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a afirmat patronul FCSB pentru Realitatea.

Pe de altă parte, Mara Bănică a afirmat că nu se aștepta ca Dorian să consume droguri, el fiind un model pentru tinerii din ziua de azi.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat să se drogheze. Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc. Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, a spus jurnalista pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu s-a arătat și ea revoltată de fapte celebrului vlogger.

„Dorian Popa a fost prins în chiloți și halat la volan, după ce consumase substanțe interzise. Astfel de papițoi ar trebui să dispară definitiv din atenția media! Rușine! (…) A participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, a luat o grămadă de bani de la stat, și mai mult decât atât, se jura pe Dumnezeu că el niciodată nu a pus gura sau nasul pe vreo substanță. Ei bine, nasul lui a devenit de Pinocchio, pentru că așa cum minte Dorian Popa și mai grav că influențează o generație întreagă”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Dorian, despre consumul de droguri

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a fost invitatul Ilincăi Vandici în podcastul „Te ascult”. Atunci, el a abordat tema consumului de substanțe interzise.

„Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostul singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, apoi pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie, o suită de de jigniri”, spunea vloggerul.

„Este religia mea și mă face să fiu cu o minte curată, aerisită și întotdeauna gata de acțiune. Eu sunt dependent de sport și, așa cum mi-a spus cineva și care m-a șocat, culturiștii sau fitnesiștii, cum vrei tu să-i numești, sunt ca niște drogați. De ce? Pentru că dacă nu te mai duci acolo, te ia depresia, nu mai ai secreție de dopamină, serotonină, endorfine (…) dar cred că este o adicție super bună. Nu m-aș simți vreodată prost că sunt dependent de sport. La 42 de ani, îmi doresc să trag în continuare racheta, iar undeva după 50 de ani, sper să pot avea îndeajuns încât să zic hai acolo, hai nu știu unde, ne plimbăm. Deși mulți spun că la cum mă văd, îmi zic că nu mă voi liniști nici după 50 de ani”, mai spunea Dorian Popa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton