Primele reacții ale concurenților „America Express” la revenirea acasă. Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

.

Filmările pentru următorul sezon „America Express” s-au încheiat. Concurenții s-au întors din Statele Unite și sunt nerăbdători să-i vadă pe cei dragi și să le împărtășească experiența lor în competiție.

Reamintim că cele 9 echipe de la „America Express” 2023 sunt formate din Romică & Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Ada Galeș & Antoneta, Ionuț Rusu & George Tănase, Iulia Albu & Mike, și Giulia Anghelescu & Vlad Huidu.

Alexia și Aris Eram

Andreea Esca le-a dus dorul copiilor ei, Alexia și Aris Eram, lucru pe care l-a împărtășit și comunității ei online de pe Instagram. Alexia a avut parte de o revedere emoționantă cu iubitul ei Mario Fresh, alături de care formează un cuplu încă din 2016. Creatoarea de conținut online a fost întâmpinată de solist cu baloane cu inițialele ei, iar de la aeroport n-au lipsit nici cei mai buni prieteni ai ei. „Bună. M-am întors din cea mai tare experiență”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările „America Express” la timp pentru ziua de naștere a solistului. Cuplul a învățat că se poate descurca fără bani, fără telefon și fără să știe limba vorbită în țara în care se află.

„Ne place la căldură, în America de Sud era frig. A fost frumos, interesant, a fost o experiență care ne-a unit cel mai tare, mai tare decât eram. Ne-am întors cu niște lecții de viață pe care aici nu le-am fi trăit niciodată. Nu ne-am certat și nu ne-am înjurat nicio secundă. În «America Express» nu o să fie niciodată ceva ușor. O să fie greu spre infernal”, a declarat Edward Sanda, pentru Spynews.

„A fost un cocktail cu de toate, am trecut prin toate stările. A fost foarte greu, dar o să vedeți toată trăirea noastră acolo”, a declarat Cleopatra Stratan, pentru aceeași sursă.

Citește și: Radu Ștefan Bănică ar participa la America Express. Ce planuri are fiul lui Ștefan Bănică. „Urmează o surpriză”/ Video exclusiv

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Până acum foarte discreți în privința relației lor, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au acceptat provocarea „America Express”, unde s-au „descoperit altfel”, spune creatoarea de modă.

„Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre, cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gândesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe, cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia să le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a mai explicat Iulia Albu, după ce a fost întrebată dacă relația dintre ea și Mike a avut de suferit.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt „#recunoscători” pentru experiența „fantastică” de la „America Express” și nerăbdători să o descoperim și noi, când se va difuza emisiunea.

„Jurnal, ziua 51: Ce crezi că vor face Giu și Vlad primul lucru când ajung acasă?
A) Vor sta non-stop cu Antonia și Mikael;
B) Vor mânca;
C) Vor dormi;
D) Toate variantele de mai sus.”, a mai scris cuplul online.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

Romică și Cătălin Țociu

Mai activ pe rețelele de socializare decât tatăl lui, Cătălin Țociu a postat un filmuleț de pe litoral, unde se află alături de soție și de cei doi copii, la scurt timp de la întoarcerea din America. Într-un videoclip în care are fiul după gât, geanta de plajă, o cutie de pizza și mai mulți colaci de plajă în mână, Cătălin spune: „America Express continuă, n-am scăpat!”.

Iuliana Pepene și Simona Simionov

Iuliana Pepene s-a reîntors la pupitrul știrilor la fel de pozitivă și zâmbitoare cum a plecat. Prezentatoarea TV este răsfățată de iubitul ei și bucuroasă să-și reia rutina.

La fel de fericită este și coechipiera ei, jurnalista Simona Simionov. „Salutare, soare! Ne-am întors de pe Drumul Soarelui, din @americaexpressromania. Un drum cam răcoros, ca să fiu sinceră, cu temperaturi chiar și de 2, 3 grade. Ar fi multe de povestit, dar detaliem la difuzare. Oricum, e posibil să fie unele lucruri, momente, situații, pe care dacă nu le vedeți, să nu le credeți. Mă relaxez un pic și apoi ne vedem la @observatorantena1”, a scris jurnalista Simona Simionov pe Instagram, de la mare.

Citește și: După Survivor, Maria Constantin vrea să-i testeze limitele viitorul soț la America Express: “Dacă nu mănâncă, îi tremură mâinile, devine nervos”/ Exclusiv

Antoaneta și Ada Galeș

Duo-ul mamă-fiică s-a întors de la „Asia Express” cu o energie debordantă și cu multă recunoștință. „Ne-am întors! A fost mult mai mult decât ne-am imaginat: mai greu, mai provocator. A fost și muuult mai frumos decât am sperat. Suntem foarte recunoscătoare pentru tot”, a scris Ada Galeș pe Instagram.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Laura Giurcanu s-a întors la timp pentru un eveniment important din viața ei, nunta surorii mai mari, Bianca. Până acum, Sânziana și Laura nu și-au împărtășit opinia despre competiție, însă pare că experiența le-a apropiat mai mult decât niciodată. Cert este că Sânziana este recunoscătoare să nu fie nevoită să facă autostopul ori să caute mâncare.

Citește și: Mihai Albu, despre America Express: „E un show, probabil, pentru cei care nu au serviciu!”

Ionuț Rusu și George Tănase

Echipa formată din Ionuț Rusu și George Tănase s-a reîntors de la filmări direct pe …platourile de filmare. „Dacă doi băieți ar porni o sectă… Așa ar arăta flyer-ul. Bivolaru, păzea!”, a scris Ionuț Rusu pe Instagram, în dreptul unui selfie cu el și George.

Nu s-au întors cu mâna goală, ci cu o prietenie frumoasă. „S-au legat prietenii frumoase în America! Le păstrăm și aici! Pup și respect, nebunilor!”, a scris Edward Sanda pe Instagram, în dreptul unei imagini cu el, Cleopatra Stratan, Ionuț Rusu și George Tănase, la piscină.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton