Primele informații oficiale despre moartea cântăreței Sinead O’Connor. Anunțul poliției londoneze

.

Sinead O’Connor a încetat din viață miercuri, 26 iunie, la vârsta de 56 de ani. Artista a fost găsită fără viață în locuința sa din Londra, Marea Britanie.

După ce s-a aflat de decesul celebrei artiste, poliția a făcut o declarație publică, iar moartea acesteia a fost confirmată de familia sa, în cadrul unui anunț făcut pentru BBC News.

Anunțul poliției după moartea lui Sinead O’Connor

Artista născută la Dublin a fost găsită fără viață „la o adresă rezidențială” din zona Lembeth din Londra.

Potrivit The Irish Sun, poliția a declarat, în cadrul unui comunicat, că Sinead O’Connor „a fost pronunțată moartă la fața locului” și că „moartea sa nu este tratată ca fiind suspectă”.

Decesul artistei survine la un an de la moartea fiului său, Shane, care s-a sinucis la vârsta de 17 ani.

„Poliția a fost chemată la ora 11:18 (ora locală), miercuri, 26 iulie, pentru o persoană care își pierduse cunoștința și nu mai reacționa, la o adresă rezidențială din zona SE24. Ofițerii au răspuns. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost pronunțată moartă la fața locului. Rudele apropiate au fost anunțate. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă. Va fi pregătit un dosar pentru medicul legist”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Familia cântăreței s-a declarat „devastată” de pierderea „preiubitei lor Sinead” la doar 18 luni de la moartea fiului ei, Shane.

„Cu mare tristețe anunțaăm trecerea în neființă a preiubitei noastre Sinead. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut dreptul la intimitate în această perioadă dificilă”, se arată în anunțul familiei.

Sinead O’Connor a lăsat în urmă trei copii: doi băieți, Jake și Yeshua, și o fată, Roisin.

Citește și: Sinead O’Connor a murit. Cântăreața avea 56 de ani

Citește și: Sinead O’Connor, ultimul mesaj înainte să moară: „Trăiesc ca un strigoi”. Viața amoroasă cu 4 căsnicii eșuate

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii regretatei artiste

O’Connor și-a întâmpinat primul copil, fiul Jake Reynolds, în 1987, alături de producătorul muzical John Reynolds. În 2015, Jake și iubita lui Lia au devenit părinții unui băiat, artista devenit bunică pentru prima dată.

La acea vreme, cântăreața a anunțat cu entuziasm vestea pe Facebook, postând o imagine cu un desen animat pe care scria „Este băiat”, alături de mesajul: „Nu vă puneți cu bunicuța”.

Într-un interviu oferit în 2021 pentru People, Sinead O’Connor spunea că „îmi văd copiii atât de mult cât vor ei să mă vadă”, ceea ce a devenit mai puțin frecvent în ultima perioadă „pentru că sunt ocupați și ei cu copiii lor”.

De asemenea, cântăreața spunea atunci că Jake este chef, în timp de Roisin este patiser.

În 1995, Sinead a adus-o pe lume pe singura sa fiică, Roisin, pe care o are din relația cu jurnalistul John Waters. După nașterea acesteia, artista și Waters au luptat pentru custodia fetei. După ce O’Connor a încercat să se sinucidă, i-a cedat custodia fiicei sale fostului ei partener, în anul 1999.

În 2014, Roisin a avut o rară apariție publică împreună cu mama sa, moment în care au cântat un duet la un post de televiziune.

Deși are o „voce uimitoare”, artista a spus că s-a bucurat că fiica sa nu a ales același drum ca și ea și că a ales să devină patiser.

„Îmi era teamă că va intra în domeniul muzicii pentru că mă gândeam că o vor trata așa cum am fost tratată eu. Nu am vrut asta”, a afirmat Sinead O’Connor în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Averea pe care artista Sinead O’Connor o lasă în urmă. Cine sunt moștenitorii

Citește și: Sinead O’Connor, motivul tulburător din spatele look-ului inedit. De ce se rădea pe cap: „Era periculos să fiu frumoasă”

Shane, fiul pe care Sinead O’Connor l-a pierdut în 2022

În anul 2004, Sinead O’Connor devenea pentru a treia oară mamă. Atunci, ea l-a adus pe lume pe Shane Lunny, din relația cu artistul irlandez Donal Lunny.

În 2021, cântăreața spunea despre fiul ei că este „un adevărat băiat al mamei. Pur și simplu și-a iubit mama din prima clipă când s-a născut”.

Tot atunci, artista preciza că fiul său își dorește să calce pe urmele mamei sale, nefiind atât de interesat de a merge la colegiu.

„El este cel care continuă să spună că vrea să fie muzician. Este un meșter al cuvintelor. Când avea 8 ani a fost trimis la o anumită organizație care i-a evaluat intelectul și au spus că, în ceea ce privește utilizarea vocabularului, are nivelul unui copil de 16 ani. Este un maestru al limbii engleze. Așa că își dorește în special să fie rapper”, povestea Sinead la vremea respectivă.

Anul următor, artista s-a confruntat cu cea mai mare tragedie din viața sa: Shane s-a sinucis. Avea doar 17 ani.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis astăzi să pună capăt luptei sale pământești și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Puiul meu. Te iubesc atât de mult”, a scris cântăreața pe Twitter după moartea fiului său.

Yeshua, fiul care i-ar putea călca pe urme

Cel de al patrulea fiu al lui Sinead O’Connor, Yeshua Bonadio, s-a născut în 2006. În anul 2021, artista a vorbit despre interesele mezinului său, spunând că este „un muzician incredibil”.

„Cântă incredibil la pian și la alte instrumente și are o voce uimitoare”, a precizat atunci artista irlandeză.

Totuși, ea a spus că Yeshua „ar putea face orice”.

„Este pe jumătate american, așadar este interesat să meargă la studii în America. Tatăl lui este om de știință. Așadar vom vedea. Dar nu aș fi surprinsă dacă s-ar apuca de muzică pentru că îi plac banii”, spunea Sinead O’Connor despre fiul ei cel mic.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sinead O’Connor

Sursă foto: Facebook, Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton