Primele imagini cu iubita lui Andrei Neacșu, femeia cu care a fost înlocuită Ilinca Vandici

.

Andrei Neacșu (30 de ani) a fost surprins pe litoralul românesc cu noua iubită. Fostul soț al Ilincăi Vandici (36 de ani) s-a dus weekendul acesta în Mamaia și a fost fotografiat de paparazzi Cancan în prezența unei brunete, despre care se zvonește că ar fi amanta lui de câteva luni bune. Cei doi s-au relaxat acolo într-o locație de lux și păreau că nu pot sta prea mult despărțiți unul de celălalt.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată bruneta cu care Andrei Neacșu s-a dus în weekend la mare.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au pus capăt căsniciei de șase ani în urmă cu puțin timp. Cei doi au încheiat divorțul discret, iar prezentatoarea de la Kanal D a anunțat oficial că separarea a fost finalizată și în acte chiar după ce cancan.ro a publicat AICI imaginile de pe litoral cu fostul ei soț și presupusa amantă.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple” – a relatat Vandici.

„Am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm”

Prezentatoarea de la Kanal D și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiat, Zian, în vârstă de 6 ani. Relația lor a fost mereu discretă, dar nu și scutită de bârfe și zvonuri legate de infidelitatea lui. Ilinca Vandici a anunțat în primăvară că se desparte de tatăl copilului ei.

Citeşte şi: Ilinca Vandici: “Nu investesc banii în haine sau accesorii. Am un copil de crescut” / Exclusiv

Citeşte şi: Ilinca Vandici a plecat cu fiul ei în Dubai: „Zian îmi moștenește această pasiune”

Citeşte şi: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ilinca Vandici, dezvăluiri despre soțul ei: „Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă…”

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!” –  a fost mesajul prin care Ilinca Vandici a vorbit despre divorț.

Anul trecut, vedeta de la Kanal D a stârnit un val de controverse după ce a o serie de declarații în podcastul găzduit de Damian Drăghici, referitoare la ce înseamnă pentru ea un bărbat “șmecher”.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului”

„Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu.

(…) Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat. Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului.

Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?”

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton