Primele imagini cu Anca Dinicu însărcinată. Cine este iubitul actriţei: „Mai bine să aflaţi de la mine”

.

Anca Dinicu este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Vestea minunată a fost făcută publică într-o zi deosebită, chiar pe 1 iunie, Ziua Copilului, într-un mod cu totul inedit. Cu această ocazie specială, actriţa în vârstă de 34 de ani a împărtășit nu doar faptul că va aduce pe lume un copil, ci și identitatea tatălui copilului. După anunţul făcut, vedeta a publicat şi o serie de imagini cu burtica de gravidă.

Primele imagini cu Anca Dinicu însărcinată

Anca Dinicu a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, că urmează să devină mamă pentru prima dată. Deoarece se numără printre cele mai discrete personalităţi din showbiz-ul autohton când vine vorba de viaţa sa amoroasă, atât urmăritorii săi de pe social media, cât şi anumite vedete din lumea mondenă românească au fost luate prin surprindere.

Citeşte şi: Anca Dinicu face parte din echipa “Săriți de pe fix!”: “Le-am făcut pe toate și iată-mă în viață”. Ce obsesii are actrița / Exclusiv

Citeşte şi: Anca Dinicu, pe masa de operație! Momente dificile pentru actriță: „Mă așteptam la o intervenție complicată”

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

La scurt timp după anunţul că este însărcinată, Anca Dinicu a publicat o serie de imagini cu burtica sa de gravidă.

Cine este viitorul tată al copilului Ancăi Dinicu

Iubitul Ancăi Dinicu se numeşte George Păun şi este un fost jucător de baschet, potrivit baschet.ro. Sportivul în vârstă de 30 de ani este originar din Calafat şi a decis să se retragă din sportul de performanţă, după moartea idolului său, Kobe Bryant.

Ce relaţie există între Anca Dincu şi Mihai Bendeac

Anca Dinicu și Mihai Bendeac formează un duo remarcabil în industria divertismentului din România. Relația lor profesională a început în cadrul emisiunii de comedie „În puii mei”, unde talentul Ancăi a fost rapid recunoscut și apreciat.

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei». Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus”, a spus Anca Dinicu, potrivit phonline.ro.

Colaborarea dintre Anca și Mihai a fost inițiată datorită unei recomandări făcute de Vlad Drăgulin, colegul lor de platou. Anca povestește că presiunea era mare, dar după prima zi de filmări, echipa i-a propus o colaborare pe termen lung.

„Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare”, a mai spus actriţa.

Sursă foto şi video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton