Prima eliminare de la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea pierde un concurent / Video

.

Odată cu primul battle a venit și prima eliminare la Chefi la Cuțite. Iar Sorin Bontea a fost cel care și-a pierdut un concurent, echipa sa rămânând fără un om de bază.

La proba eliminatorie au intrat echipa portocalie, a lui chef Bontea, și echipa turcoaz, a lui chef Cătălin Scărlătescu, după ce echipa roz a reușit să câștige primul battle.

Cine a fost primul concurent eliminat de la Chefi la Cuțite

Ajunși la proba eliminatorie, unde trebuie să gătească individual, concurenții au avut de pus în valoare peștele. După ce au degustat toate cele 14 farfurii, cei trei chefi au decis care este farfuria care nu a reușit deloc să îi impresioneze.

La final, bătălia decisivă a punctelor s-a dat între Mihaela Bărbosu din echipa portocalie, Ioan Frățilă (Nea Ion) tot din echipa portocalie și Raluca Hulubei, din echipa turcoaz.

În timp ce concurenta lui chef Scărlătescu s-a salvat cu 8 puncte, în fața juraților au rămas cei doi concurenți din echipa portocalie.

„Un șase și un șapte, dragii mei”, a anunțat Irina Fodor.

Iar cel care a plecat acasă a fost Nea Ion, care a primit doar 6 puncte pentru preparatul său.

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la Chefi la Cuțite. Preparatul care nu i-a picat bine chef-ului / Video

Citește și: Cum a fost cucerită Irina Fodor de soțul ei, Răzvan: „E o sabie cu două tăișuri”. Dezvăluiri despre relația cu fiica lor, Diana / Exclusiv

Citește și: Chefi la Cuțite 2023. Cine sunt concurenții care au intrat în echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Citește și: De ce concurenții de la “Chefi la cuțite” pregătesc patru porții de mâncare, când doar trei jurați degustă preparatele?

Cum a reacționat Sorin Bontea

Lui chef Sorin Bontea nu i-a venit să creadă când a văzut că a rămas în față cu doi dintre concurenții săi.

„Se salvează Mihaela pe ultima sută de metri. Primul duel pierdut, primul om plecat. Nu cred așa ceva! Să știți că neatenția se plătește. Cele mai slabe două farfurii au fost din echipa asta”, a afirmat bucătarul când a aflat că cele mai slabe farfurii au fost ale echipei sale.

Acesta i-a transmis și un mesaj concurentului care a părăsit competiția.

„Nea Ioane îmi pare rău! Mi-a plăcut să fii la mine în echipă!”, i-a spus chef Bontea.

Ioan Frățilă (55 ani) este astfel primul concurent care a fost eliminat de la Chefi la Cuțite sezonul 12. Acesta a câștugat simpatia celor trei chefi ăncă de la preselecții. Atunci, el i-a impresionat pe chefi la preselecții cu un preparat gustos: mușchiuleț de porc ciobănesc.

Astfel, în echipa lui Sorin Bontea au mai rămas Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Zaid Mohannad (Habibi), Valentin Timofte- cuțitul de aur.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nea Ion, primul concurent care a părăsit Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton