Prezentatoarea Cristina Șincai a devenit mamă la aproape 48 de ani: „4 ani de încercări și speranțe”

.

Cristina Șincai a devenit pentru prima oară mamă la aproape 48 de ani. Știrista de la RTV și-a împlinit visul cu ajutorul medicului Andreas Vythoulkas, care a ajutat-o și pe fiica Irinei Loghin să își aducă fiica pe lume, dar și alte celebrități.

Cristina Șincai a luptat timp de patru ani pentru ca dorința ei să devină realitate și, într-un final, minunea s-a întâmplat.

Cristina Șincai s-a luptat cu infertilitatea

“După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas.

Ghidat de grijă și experiență, dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe.

Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, apare scris pe rețeaua de socializare a clinicii.

Citeşte și: Jean Paler riscă să nu mai poată merge. Actorul se internează din nou în spital: „Nu mă pot ține pe picioare”

Citeşte și: Cum o răsfață soacra pe Anda Adam. Artista și-a găsit fericirea lângă Yosif Eudor Mohaci: „Ne distrăm pe acest subiect”

Cristina Șincai și-a făcut cel mai frumos cadou

Cristina Șincai va împlini pe 14 noiembrie 48 de ani, dar de această dată a primit darul mult mai devreme. Prezentatoarea emisiunii Newsline de la RTV apare într-o fotografie, în mediul online, alături de copilul ei și medicul care i-a supravegheat sarcina.

Citeşte și: Cristina Cioran a ales o grădiniță de stat pentru fiica ei. Ce relație are acum cu fostul iubit: „Încearcă să mă surprindă”/ Exclusiv

Citeşte și: Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, nevoiți să se despartă după căsătorie. Ce spune despre soțul ei: „Nu am mai întâlnit până acum”/ Exclusiv

Lili Sandu a avut același medic

În decursul timpului, Andreas Vythoulkas a ajutat mai multe vedete să devină mame. Printre ele se numără și Lili Sandu. „Fiul nostru, Thomas Jay Cristian, este o minune și o binecuvântare de la Dumnezeu, pentru care îi mulțumim în fiecare zi.

Copilul este un privilegiu al vieții pentru că îți oferă șansa unică de a descoperi o dragoste nemărginită. Suntem extrem de recunoscători că l-am avut alături pe doctorul Andreas Vythoulkas  în călătoria în urma căreia am devenit părinți. Calitățile sale umane, pe lângă experiența medicală vastă, îl fac să fie persoana potrivită la locul potrivit”, mărturisea vedeta, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton