Previziunile lui Marian Golea, despre starea lui Florin Piersic: „Nu trebuie lăsat singur”

.

Marian Golea a explicat perioada în care se află Florin Piersic din punct de vedere astrologic. Expertul în horoscop chinezesc a dezvăluit detalii despre momentele grele prin care trece marele actor. „Maestrul” a ajuns la spital şi este într-o stare destul de gravă din cauza unei septicemii.

Ce previziuni a făcut Maria Golea despre Florin Piersic

Florin Piersic trece prin momente grele, după ce a ajuns la spital, în stare gravă. Marele actor se află sub atenta supraveghere a medicilor, care sunt rezervaţi în ceea ce priveşte diagnosticul, din cauza unei septicemii care îi pune viaţa în pericol.

Invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, Marian Golea a analizat semnul zodiacal al actorului şi a dezvăluit că operaţiile prin care acesta trece, o să îi slăbească organismul. În continuare, expertul în horoscop chinezesc a mai menţionat că Florin Piersic trebuie să aibă grijă la problemele cardiace, acelea reprezentând, de fapt, punctul de cotitură.

Citeşte şi: Viaţa lui Florin Piersic, în pericol din cauza septicemiei. Noi informaţii despre starea actorului: „Este o situație destul de severă”

Citeşte şi: Ce este septicemia. Florin Piersic a primit acest diagnostic din partea medicilor

„Maestrul Florin Piersic e Șobolan, are niște caracteristici geniale, nu are sens să vorbim noi de trecutul lui, dar are prea mult metal. Asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie luna de Cal, să fie bine, trebuie să aibă grijă la inimă, acolo e marea lui problemă. Nu este o perioadă prea bună, nu spunem nimic altceva, îi urăm toate cele bune, dar omul trece printr-o perioadă foarte ciudată.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Ce remedii l-ar putea face bine pe Florin Piersic

Mariam Golea a mai spus şi că un alt element care influenţează foarte mult starea de sănătate a lui Florin Piersic constă în faptul că acesta se simte singur şi că nu îi are pe cei mai apropiaţi lângă el.

„El este pe o perioadă destul de urâtă a vieții lui. Dacă ar fi după mine, i-aș aduce oamenii din familie, dar el nu prea mai are familie, cine mai e să stea cu el tot timpul, acesta e singurul remediu. El se simte singuratic acum, nu trebuie lăsat singur. Chiar și dacă i se pune un televizor acolo și i se spune că oamenii toți îl iubesc ajută, el fără iubire e mort, el este omul iubirii.”, a continuat Marian Golea.

Deoarece se află sub semnul Şobolanului, Florin Piersic va mai avea parte de o perioadă în care problemele ii vor da târcoale. Potrivit analizei făcute de Marian Golea, atât luna mai, luna iunie, cât şi luna iunie, sunt nişte luni care nu vor fi deloc cu veşti pozitive pentru actor.

Citeşte şi: Florin Piersic a fost operat din nou și mutat la Terapie Intensivă. În ce a constat intervenția medicilor

„Din nefericire, are trei luni proaste: luna aceasta, luna viitoare și următoarea lună de Oaie sunt luni proaste pentru Florin. În rest, să lăsăm Șobolanii în pace.”, a mai spus Marian Golea, pentru sursa menţionată anterior.

Reamintim că viaţa lui Florin Piersic se află în pericol din cauza septicemiei. În urmă cu câteva zile, medicii care l-au operat pe marele maestru au organizat o conferinţă de presă în care au vorbit de starea de sănătate a acestuia. Printre cadrele medicale s-a numărat şi Adrian Molar, directorul medical al Institutului Inimii, care a afirmat că vedeta de film se află într-o situaţie destul de severă din cauza infecţiei din sânge.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton