Preparatul românesc cu care Adelina Pestrițu i-a cucerit pe srilankezi: „M-am oferit să le gătesc” / Video

.

Adelina Pestrițu, care se află într-o vacanță în SriLanka, a reușit să îi cucerească pe localnici cu un preparat românesc. Influencerița a lăsat la o parte rochiile de gală, și-a pus șorțul și a intrat bucuroasă în bucătărie.

Nu a stat mult pe gânduri, a adunat toate ingredientele necesare și s-a apucat să pregătească una dintre cele mai iubite mâncăruri românești: ardei umpluți.

Adelina Pestrițu a gătit pentru srilankezi un preparat românesc

Aflată într-o vacanță în care se bucură de tot ceea ce oferă Srilanka, Adelina Pestrițu s-a oferit să le pregătească celor aflați în resortul în care este cazată, o mâncare tradițional românească.

„Urmează să intru eu în bucătărie de data aceasta. M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți. Pentru că ieri a fost o zi cu specific srilankez. Și m-am gândit că dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc si eu ceva de mâncare. Au fost foarte încântați și au zis că de abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și acum e timpul să intru la cratiță”, a afirmat Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Inițial, influencerița a vrut să pregătească sarmale, însă nu a avut ingredientele necesare.

„Prima dată am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată. Le-am explicat, le-am arătat poze, dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva. Și am ajuns la ardei umpluți”, a explicat ea.

Adelina a postat pe rețelele de socializare și câteva imagini din bucătărie, unde este îmbrăcată ca un adevărat chef bucătar.

„După câteva zile în care localnicii mi-au oferit toate bunătățile srilankeze, m-am oferit să le gătesc și eu o mâncare românească, respectiv ardei umpluți. S-au strâns cu toții în bucătărie și au asistat încântați la acest proces”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu ca influencer? “Nu fac asta într-o disperare de bani”. De ce refuză unele contracte / Exclusiv

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, momente de coșmar la plecarea din America

Cum se menține în formă influencerița

Adelina Pestrițu este mereu în formă, iar cei peste 1.8 milioane de urmăritori de pe Instagram s-au întrebat cum reușește să arate întotdeauna bine.

Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că nu se abține de la mâncare, ci face mai mult sport.

„Să știi că pentru asta fac sport, ca să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru Ego.

Citește și: Cum a ajuns Liviu Vârciu acasă la rudele primei soții, Adelina Pestrițu: „Nu mai scap toată viața mea” / Video

Citește și: Ce afacere are soțul Mariei Constantin, Robert Stoica: „O să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux”

Totodată, ea a mărturisit că există perioade când preferă să mănânce doar salate.

„Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adelina Pestrițu în bucătărie

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton