Power Couple România, 20 februarie. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare

.

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare în ediția de aseară, 20 februarie 2024. Cei doi au pierdut cei mai mulți bani în proba destinată bărbaților, ajungând, astfel pe ultimul loc al clasamentului.

Power Couple 20 februarie. Roxana Blenche și Cătălin, propuși spre eliminare

Ediția de marți seară a fost una plină de peripeții pentru concurenții rămași în Malta, la Power Couple România. Puși în fața unei probe intitulate „Fericirea are chipul tău, bărbații au fost puși în dificultate de un puzzle uriaș cu chipul partenerelor lor.

După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu.

Nimeni nu a reușit să termine probba în timp util, astfel că toate cuplurile au pierdut sume semnificative, clasamentul schimbându-se considerabil. Astfel, Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au ajuns pe ultima poziție, fiind astfel propuși spre eliminare. Pentru a scăpa, cei doi sunt nevoiți acum să câștige proba cuplurilor.

„Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică”, a spus Roxana Blenche.

La rândul lui, Cătălin a precizat că se vor mobiliza pentru a se asigura că vor rămâne în joc și vor fi în pericol de a pleca acasă.

Citește și: Alina Pușcaș vrea ca hate-ul online să fie pedepsit penal. „E groaznic. Să existe niște legi dure” / Exclusiv

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Cu cine locuiește concurentul de la Survivor All Stars

Eliza și Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre relația lor

Seara a fost presărată cu momente nu doar tensionate, ci și pline de umor. În timpul probei, Eliza și Cosmin Natanticu au făcut o dezvăluire neașteptată despre relația lor. Aceștia au povestit cum, în momentul în care actorul a cerut-o de soție, ea nu i-a dat un răspuns concret, ci i-a dat un pumn în față.

„Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură”, a povestit Cosmin Natanticu la testimoniale.

„Dau bine cu pumnul, am făcut judocan”, a spus Eliza Natanticu râzând.

Aflați pe canapea, în fața lui Dani Oțil, Cosmin Natanticu a refuzat să spună întreaga poveste a cererii în căsătorie.

„Este o poveste pe care eu, în momentul de față, din păcate pentru voi și telespectatori, o folosesc în momentul de stand-up. Dacă vreți să aflați mai multe, eu vă invit la mine la stand-up, poate așa fac niște bani, că aici n-am nicio șansă”, a spus Natanticu râzând.

Citește și: Betty Salam și WRS, printre concurenții noului sezon Asia Express 2024

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu. „Ea m-a căutat pe mine”

Emi de la Noaptea Târziu, tuns de Radu Siffredi

În timp ce fetele fac exerciții de respirație și relaxare, băieții se distrează de minune. Emi a simțit nevoia unei schimbări și s-a lăsat pe mâna lui Radu Siffredi care i-a oferit un nou look.

Înainte de marea probă, Emi a decis să își aranjeze puțin tunsoarea, astfel că l-a lăsat pe iubitul Oanei Matache să îl aranjeze, cu mașina de tuns.

În timp ce Emi stătea pe un scaun la soare, relaxându-se, Radu a venit cu un prosop mare pe care i l-a pus pe corp și cu o mașină de tuns.

„Bine ați venit astăzi la Siffredi Barber Shop!” a strigat concurentul.

Emi i-a cerut acestuia o tunsoare pe margini, însă înainte de a se apuca de treabă, a intervenit și Cosmin Natanticu care privea amuzat de pe margine.

„Băi Radule, fii atent, Domnule Sifreddi, stați așa, înainte de orice, orice Barber Shop are un asistent, care prima oară se duce, îl spală, îi face masaj, îl pregătești!”, a spus Natanticu, masându-l pe Emi pe cap.

În cele din urmă, Emi chiar s-a lăsat tuns de Radu Siffredi, iar rezultatul a fost unul care a șocat-o pe soția artistului, Mădălina.

„Ferească Dumnezeu! Auzi, iubira, la spate e o formă…”, a spus Mădălina amuzată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din ediția de 20 februarie 2024 a emisiunii Power Couple

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton